2777
2789

کاری کرد که وحشتناک بود و بخاطرش من استرسی وحشتناکی شدم واقعا نمیبخشم چرا باید اونایی کا ظالمن راحت بخوابن من باید همش ترس و استرس داشته باشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بی صبرانه منتظر اون روزم ببینم خواهر شوهرم که زندگیمو با یه بچه پاشوند به چه روزی میوفته ولی هر ر ...

دقیقا فکر کن دوست صمیمی من به کسی که من باهاش بودم پیام داده فلانی یعنی من و ول کن و بیا با من از وقتی این موضوع رو فهمیدم استرس بدی میگیرم و نسبت به همه شک دارم و احساس میکنم همه پشت سرم دارن نقشه میکشن و بخاطرش واقعا استرس میگیرم عذاب میکشم ولی هرروز داره موفق تر میشه بعد من از استرس شبا خواب ندارم

ببین خدا شاید دیر گیر باشه اما بدگیره شک نکن

تاحالا دیدم خیلیارو ولی این از همه اش بدتر بود واقعا به روانم اسیب رسوند من دوست دارم مثل قبل باشم ولی نمیشه اما اون راحت به زندگیش ادامه میده انگار نه انگار زندگی یه نفر و خراب کرده

دقیقا فکر کن دوست صمیمی من به کسی که من باهاش بودم پیام داده فلانی یعنی من و ول کن و بیا با من از وق ...

صبر خدا زیاده منم منتظرم کارماشو پس میده انشالله

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
تاحالا دیدم خیلیارو ولی این از همه اش بدتر بود واقعا به روانم اسیب رسوند من دوست دارم مثل قبل باشم و ...

خیلیا هستن زندگی هم میکنن خوش و خرم اما یه روزی یه جایی که فکرشم نمیکردن به زمین گرم میخورم