2777
2789

گول تبلیغات رو نخورید ، 

امروز مطب فلور اشراقی بودم ، که از یکی تعریفش رو شنیده بودم 

اولا که مارو ۵ ساعت  معطل کرد این هیچ!

وسط بوتاکس صورت یه ادم دیگه منو ویزیت کرد بعد با اخم و رفتار به شدت زشت  و زننده خودش و  منشیش مواجهه شدم  و (اصلا برای ویزیت چیز دیگه ای رفته بودم گیر داده  بود به هیکلم  😐 و کاش فقط همین بود اینقدر حرفش اعصابمو بهم ریخت دستام میلرزه💔) بدون پاسخ به سوالم رفت دوباره تو اتاق برای ادامه  کار و من شوک شدم !حاضرم قسم بخورم چنین چیزی ندیده بودم 

من مادر و پدرم همیشه پیشش میومدن چون میشماختنش برای بوتاکس این سری هم  بابام نبود من با مامانم  اومده بودم برای کار مامانم و ویزیت خودم 

این گذشت 

چتد نفر اومدن، این خانم از ساعت ۵ تا ساعت ۹ شب مارو تو مطب نگه داشته بود با بی محلی در صورتی که  نفرات جدید میومدن  ابمیوه و شیرینی و .... تعارف میکرد  و عملا به من هیچچچچ محلی نمیداد هیچی  و با اخم رفتار میکرد  در صورتی که بابام که بود رفتارشون این نبود!

بعد ۵ ساعت که نوبت مامانم  شد  رفت داخل دید مواد نداره 😐 عذرخواهی نکرد گفت اخر ماه بیا خداحافظ!!!

در صورتی که مامانم یکماه پیش نوبت گرفته بود  و باید  مواد میداشت و اصلا اگر مواد نداشت غلط کرده  گفته بیاید!!!!

عذرخواهی نکرد 

تازه کلی دری وری بافت 

و همین

۱۰ شب رسیدیم خونه

از ۵ تا ۱۰ شب خیلیهههه 

اعصابم بهم ریخته کلا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دفعه بعد نرو پیش ایشونهرجا رفتی وهر کی هم دنبال کارزیبایی بود از رفتن پیش این مرکز منصرفش کن

همینکارو میکنم 

وقت مردم مگه الکیه 

توروخدا اگر بنده خدایی رو دیدید اطلاع رسانی کنید 

اینقدر امروز فشار عصبی بهم وارد شده نشستم گریه میکنم 

حیف وقتم بخدا

چقدر بیشعور این دکتر مصداق بارز سواد شعور نمیاره بودهحق شما به گردنش میمونه نگران نباش خدا جوابشو می ...

اصلا نموند که چیزی بگم 

ول کرد رفت دوباره به بیماری که برا بوتاکس بود رسید 

مامانم برا هایفو رفته بود 

بعد گفت عههه مواد نداریم یادم رفت 

برو اخر ماه  بیا😐

رفتم گوگل سرچ کردم چقدرم تو نظر سنجی ازش تعریف کردن حتما نظرات هم فیکه

منم گول همینارو خوردم اخه

گول نخورید 

از ادمای واقعی بپرسید قبل  رفتن پیش هر دکتری 

بعد این نظراتش پال چند سال قبله 

الان نظرات و نوبت دهی انلاینشو بسته 

وگرنه اونجا مینوشتم رضایت ندارم 

حیف وقت مردم و پولشون

دکتری داخل اهواز میشماسید ک لکه پوستی منافذ ببره؟ غیر ایوبی ک هیچ غلطی نمیکنه فقط دارو میده

جدا؟!

رادمنش هم میگن خوبه 

ولی من واقعا نمیدونم  حتما تحقیق کنید حتماااا 

به نت اعتماد نکن عزیزم 

ایوبی شنیدم میگفتن عالیه ولی نرفتم 

رادمنش مامانم برا لیزر رفت خوب بود 

برا منفذ واقعا اطلاعی ندارم‌ خوبهدیا نه