2777
2789

کجا بریم هم خلوت دو نفره باشه هم خوش بگذره؟ این چن وقت خیلی‌اذیتش کردم اون حتی بحثم نکرد باهام حتی سعی کرد آرومم کنه🙂لطفا بگید چیکار کنم میخوام حداقل فردا یجوری این اذیتامو جبران کنم و حالش بهتر شه:) 

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

خونه خالی🤣🤣🤣🤣

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بغلش کن ازش تشکر کن ک حالت خوب نبوده و پیشت بوده

میدونی چمه من یجورایی تو گذشتم یکیو خیلی دوس‌داشتم واسه همون حالم بعضی وقتا خوب نیست و خب نامزدم اینو نمیدونه منم چیزی نگفتم راجبش ولی میخوام یه فرصتی باشه فردا ک‌ براش‌خوب باشم عذاب وجدان نداشته باشم از اینکه اذیتش میکنم میخوام بهش خوب بگذره

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
میدونی چمه من یجورایی تو گذشتم یکیو خیلی دوس‌داشتم واسه همون حالم بعضی وقتا خوب نیست و خب نامزدم این ...

عزیزم گذشته ها گذشته

شما الان دیگ در حال ازدواجی و باید قبلی رو فراموش کنی 

نامزدت وقتی دوست داشته باشه همین ک میبینه تو حالت خوبه براش کافیه 

میدونی چمه من یجورایی تو گذشتم یکیو خیلی دوس‌داشتم واسه همون حالم بعضی وقتا خوب نیست و خب نامزدم این ...

عزیزم گذشته ها گذشته

شما الان دیگ در حال ازدواجی و باید قبلی رو فراموش کنی 

نامزدت وقتی دوست داشته باشه همین ک میبینه تو حالت خوبه براش کافیه 

میتونی یه کیک کوچولو با گل بخری براش