2777
2789
عنوان

معلمم و یه اتفاق وحشتناک افتاد

181 بازدید | 8 پست

یه هفته پیش بازرس از طرف اداره اومد سرکلاس 

دانش اموزا اصلا خوب نبودن نمیدونم هول کرده بودن یا چی اصلا نتونستن سوالارو جواب بدن 

من یه دانش آموز زرنگ و درسخون رو آوردم پای تخته اونم نتونست حل کنه خیلی بدشد بازرس وقتی داشت از کلاس میرفت بیرون گف انگار خوب توجیه نشدن منم گفتم نه بلدن الان استرس دارن رو به بچه ها گف به تدریس معلمتون خوب گوش نمیدینا 

بنظرتون ممکنه مشکلی برام به وجود بیاد؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی حتی زرنکترین دانش آموز هم نتونسته درست جواب بده؟

ایراد داره تدریستون 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
مطمعنی استرس بود؟خوب باهاشون کار کن خب

درس رو روز قبل تدریس کرده بودم خوب تو ذهنشون ننشسته بود

آخه بعد رفتن بازرس دوباره اوردمشون حل کردن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
یعنی حتی زرنکترین دانش آموز هم نتونسته درست جواب بده؟ایراد داره تدریستون

نمیدونم واقعا

آخه بعد رفتن بازرس دوباره اوردمش حل کرد

یعنی حتی زرنکترین دانش آموز هم نتونسته درست جواب بده؟ایراد داره تدریستون

نمیدونم واقعا

آخه بعد رفتن بازرس دوباره اوردمش حل کرد

یه قانون نانوشته هست انگار

بخدا دوست منم میگفت موقع بازرس یهو همه بچه ها یا شلووووغ میشن یا خنگ :)))

سری بعدی

بهشون وعده داده بود اگر آروم باشن و به سوالا خوب جواب بدن براشون جایزه بگیره که گفت عالی پیش رفته