2777
2789
عنوان

میشه بیاین

56 بازدید | 12 پست

توروخدا واسه دخترم دعا کنید محتاج یک دونه صلواتتونم بچم تو تب داره میسوزه دکتر هم بردم میگه ویروسه خدا من چه کنم میترسم هر ۶ ساعت دارم پروفن میدم بچم ۴ سالشه 

توروخدا براش دعا کنید 😭

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم خوب میشه

توروخدا مراقب خودتون باشید❤️ خیلی ویروس بدیه 

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
دست راستتو بذار روی پیشونیش براش ۳تا سوره حمد شفا بخون تو یه لیوان آب هم ۳تا سوره حمد بخون بده بخوره ...

حتما همین الان انجام میدم ممنونم از شما 

خوب میشه عزیزم ، یسری تب کردنا واسه بدن خوبه کمک میکنه به از بین رفتن ویروس بدنایت الکرسی هم براش بخ ...

خدا خیرتون بده هرچی از خدا میخواین بهتون بده 

خوب میشه عزیزم ، یسری تب کردنا واسه بدن خوبه کمک میکنه به از بین رفتن ویروس بدنایت الکرسی هم براش بخ ...

خدا خیرتون بده هرچی از خدا میخواین بهتون بده 

پاهاشو داخل آب ولرم وسرکه بزار آروم ماساژ بده یه خورده گلاب هم بده بخوره انشالا خوب میشه

ان شاالله خدا کمک هممون باشه 🌸