2777
2789
عنوان

دلیل راضی بودنت از ازدواجت😉

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 36 پست
دنیای شوهرم مثه خودمهاگه ادم مسئولیت پذیر باشی متاهلیاگر نه مجردی

💚درسته

من گمان می کنم هر کسی در ته دلش یک باغی دارد که پناهگاه اوست. هیچ‌کس از آنجا خبر ندارد، کلیدش فقط در دست صاحبش است. آنجا آدم هر تصور ممنوعی که دلش می خواهد می کند. عشق های محال، هر آرزوی ناممکن و هر خواب و خیال خوش، هر چیز نشدنی، آن جا شدنی است. یک بهشت - یا شاید جهنم - خودمانی و صمیمی که هرکس برای خودش دارد. این باغ اندرونی چه بسا از دید باغبانش هم پنهان است اما یک روزی و یک جوری آن را کشف می‌کند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مجردی هم حس خودشو داره متاهلی هم حس حال و سختیاش.

چون اخلاق خیلی خوبی دارع و هرچی بخوام درجا برام فراهم میکنه و هیچوقت حرفی نمیزنه ناراحت بشم یا همش بفکرمه و همیشه کمکم میکنه . خیلی هم به خانوادم احترام میزارع

اینا علتاشع

مجردی ب شرطیکه ی خانواده خوب و حامی داشته باشی ی مادر ک دلسوزت باشه و ب زور شوهرت نده 

شوهرم اصن آدم بدی نیست چشم پاک با صداقت مهربون سالم اهل خونواده ولی از نظر مالی مشکل داریم شغلش درآمدش کمه و این شده برام ی مشکل بزرگ همش حسرت میخورم

ولی از وقتی ازدواج کردم اعصابم آرومتره چون از مامانم فاصله گرفتم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

مجردی ب شرطیکه ی خانواده خوب و حامی داشته باشی ی مادر ک دلسوزت باشه و ب زور شوهرت نده شوهرم اصن آدم ...

بیخیال مشکل مالی رو خیلی ها دارن تقصیر شوهرت نیس مملکت خرابه

اقایون درخواست دوستی ندن  

متاهلی چون بیشتراز مجردیم استقلال دارم بهم اعتماد کامل داره وهرچی بخوام برام فراهم میکنه از آدمای سمی دورم کرده بهم آرامش میده با محبت وبیشترازهمه خصلت هاش خوش اخلاقه وخنده رو هست 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤