2777
2789
عنوان

کیا بدون مهریه ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 58 پست
نه عزیزم باید جداگانه بگیری و ببری محضریش کنی و ثبت بشه مثل حق طلاق حق حضانت و بقیه حقوق

نه من همونو میگم که اگه مرد خواست طلاق بده اموالش نصف میشن که تو سند ازدواج اومده نه اونیکه خانم هم بخاد جدا بشه مرد مجبور باشه اموالو نصف کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نکردم کسی هم ندیدم بدون مهریه باشه دور اطرافم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من شنیدم موقع طلاق حتی اگر زن مهریه نداشته باشه قانون و دادگاه میرن توی فامیلای زن و مهریه دخترایی ک ...

نه فکر نمیکنم چنین چیزی باشه تا به حال نه از وکیلی شنیدم نه از این کارگاه ها اونی که میگی فکر میکنم نفقه باشه که بر اساس وضعیتی که فرد تو دوران مجردیش داشته دولت براش مقدار پولی رو به عنوان نفقه ماهیانه درنظر میگیره حتی یه قانونم هست که میگه اگ دختر تو خونه پدرش خدمتکار داشته باشه شوهر وظیفه داره تو خونه خودشم برای دختر خدمتکار بگیره یا پولش رو بده😂 خیلی جالب بود این

نه من همونو میگم که اگه مرد خواست طلاق بده اموالش نصف میشن که تو سند ازدواج اومده نه اونیکه خانم هم ...

مت ازدواج نکردم عزیزم درمورد نوشته های سند ازدواج اطلاعی ندارم..ولی اگه یه روز ازدواج کنم حوصلم نمیگیره همشو بخونم😂

من مهريه ام پول بود اونم كم 😂😂😂😂اينقدري كه صد بار تا خالا به اسم مهريه از شوهرم گرفتم ، زندگيم هزار هزار ماشاله عالي ، ده تا خونه و ماشين و آپارتمان الان بنامم زده . مهريه اصلا ملاك خوشبختي نيست

IN GOD WE TRUST ❤️❤️❤️
با مهریه سنگین هم میتونه همچین کنه همیشه راه فراری براش دارن 😂🌹

آره می‌تونه ولی حداقلش اینه که شمام مهریه داری ولی اگه شما مهریه نداشته باشی ولی اون زن داشته باشه زیاد جالب نمیشه. حتی بعد از فوت مرد ممکنه ازدواج دوم یا صیغه ای که مرده لو بره و زن دوم بیاد حق و حقوقش و بگیره و چون زن اول مهریه ندارن اینجا هم سرش بی کلاه میمونه

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

نه فکر نمیکنم چنین چیزی باشه تا به حال نه از وکیلی شنیدم نه از این کارگاه ها اونی که میگی فکر میکنم ...

نه عزیزم درمورد مهریه هست منم نمیدونستم همچین قانونی وجود داره ولی میگم که از مشاور دادگستری شنیدم و درمورد دوران مجردی بله

حتی جهیزیه هم وظیفه ی مرده و باید طبق شان خانم تهیه کنه یعنی دختر تو خونه پدریش هروسیله ای بوده هر شرایطی بوده مرد وظیفشه که اونو تو خونه ی خودشم مهیا کنه اگه خونه ی پدریش بالاشهر بوده وظیفشه بالاشهر خونه بگیره