2777
2789
عنوان

اصلا شبیه دخترای دیگه نیستم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 52 پست
خیلی معذرت میخوام ل..خت چند تا دخترو دیدی؟😐اینایی که میگی اوکیه اما برا اینستاس زانوهای سیاه شده ی ...

لختشونو ندیدم😂

ولی دختر عمو هام بدنشون صاف و سفید جلوی مامان باباشون آزاد میکردن ولی من خودمو باند پیچی میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو خیابون ک قدم میزنم دخترایی رو میبینم ک شلوارهای زاب دار میپوشن ک زانو هاشون دیده بشن و چقدر زانو ...

ببین من خوابگاهم 

و‌ تو خوابگاه اکثر دخترا لباس های اپن میپوشن

خیلیا شکم دارن، پوست مرغی دارن، قسمت هایی از بدنشون رنگشون فرق داره و..... و همچنان قشنگن.

دخترایی که تو بیرون شاید خیلی بی نقص دیده بشن.

اینقدر خودت رو‌مقایسه نکن

منم از قسمت هایی از بدنم مشکل داشتم وقتی بقیه رو دیدم چقدر اعتماد به نفسن واقعاا بهتر شدم

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اتفاقا کسی ک باعث شده اعتماد بنفس نداشته باشم همسرمه چون با شوخی حرفایی زده یا ایرادی گرفته ک من اذی ...

وای خیلی بده توهم باید بری ب خودت برسی دهنشو ببندی مرتیکه

وای الان همه همچیو ب زیبایی میبینن

اونی که بخاطر فقط زیبایی بخوادت بدرد نمیخوره یروزم بخاطر زیبایی رهات میکنه چهره ی هر کسیم برای یه عده ای زیباست برای یه عده چون کاملا سلیقه ایه

لختشونو ندیدم😂ولی دختر عمو هام بدنشون صاف و سفید جلوی مامان باباشون آزاد میکردن ولی من خودمو باند پ ...

بیا یه چند تا از دوستامو برات گلچین کنم ببینی😂هر چند از یه سنی به بعد مثلا ۱۹ ۲۰ یا بالاتر یا پایین تر به خودمون بیشتر میرسیم و باور کن یه سری کارا کنی حتی قشنگ تر از دختر عموهات میشه بدنت

اونی که بخاطر فقط زیبایی بخوادت بدرد نمیخوره یروزم بخاطر زیبایی رهات میکنه چهره ی هر کسیم برای یه عد ...

اینم که میگی تا حدودی درسته ولی بیشتر شعاره چه بخوایم چه نخوایم دختریم باید برسیم به خودمون مردام که در دیدار اولیه عقلشون به چششونه حالا نمیگم انتظار یه فرد دافو همشون دارن یه چیز متعادل و اراسته که اینم خود ادم میتونه اوکی نگه داره

بیا یه چند تا از دوستامو برات گلچین کنم ببینی😂هر چند از یه سنی به بعد مثلا ۱۹ ۲۰ یا بالاتر یا پایین ...

همون دیگه نمیدونم چیکار کنم مثلا دوس دارم برم باشگاه خجالت میکشم لیزر خجالت میکشم دیگخ خسته شدم واقعا ی مربی میخوام ک بهم بگه چیکار کن چیکار نکن

اینم که میگی تا حدودی درسته ولی بیشتر شعاره چه بخوایم چه نخوایم دختریم باید برسیم به خودمون مردام که ...

اره دقیقا دلم نمیخواد ک خیلی عملیو و فلان باشم دوست دارم ی دختره ساده و شیک پوش همینننن

اینم که میگی تا حدودی درسته ولی بیشتر شعاره چه بخوایم چه نخوایم دختریم باید برسیم به خودمون مردام که ...

آره همه باید آراسته و تمیز و مرتب باشن ولی یسریا مثل اسی اخلاقشون اینه دیگه آدما متفاوتن یکیم قطعا هست که اسی رو همینطور بپسنده