2777
2789
عنوان

دنبال یه پسر نرید

216 بازدید | 24 پست

به عنوان یه پسر هیچوقت نرید سمت یه پسر تا وقتی که اون سمتتون نیومده، جلوش خیلی سنگین و ساکت باشین از همه مهمتر دیدین رفتار جنسی داره الفرار

لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨       (  اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من ی کاربری زدم بعد نمیزاره کامنت بزارم و حتی تاپیک بزنم میگه بزودی منتشر میشود منتشرم نمیشه ...

قابلیت های جدید نی نی سایت😂

نمیدونم واقعا چیکار باید کرد

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من پیر شدم از بس حرص خوردم سر این موضوع

جدیدا دخترا خیلی پا پیش میزارن و ضایع هم میشن

بس کنین یاد بگیرین یجوری پیش برین ک خودش پیشنهاد بده

نه شما

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه ها من ی کاربری زدم بعد نمیزاره کامنت بزارم و حتی تاپیک بزنم میگه بزودی منتشر میشود منتشرم نمیشه ...

کارت اصلا درست نیست هی هر جا میرسی کامنت

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ممنون اقا کسری کاش همه پسرا مثل شما بودند هشدار میدادند یا رو‌صورتشون علامت هشدار بود😛

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

آره درسته مثلا مردا هم نباید بیان تو سایت بارداری نظر بدن

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^