2777
2789
عنوان

دنبال یه پسر نرید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب ت چ

درست حرف بزن هر جا میرسیم اولین کامنتی  

چرا فلان چرا بیسار

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

آره درسته مثلا مردا هم نباید بیان تو سایت بارداری نظر بدن

چرا هیچکس متوجه نمیشه 😂 چطوری فکر میکنی من هنوز یک پسرم 

لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨       (  اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)

چرا هیچکس متوجه نمیشه 😂 چطوری فکر میکنی من هنوز یک پسرم

خودت تو امضات نوشتی یعنی چی که نیستی 

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
زیادم حرفای مرد نی نی سایتی رو جدی نگیرید.

ببخشید که همه افراد اینجا عزت نفس زیر صفر دارن و همشون هم مهر طلبن و حداقل پنج بار از خودشون بدشون میومده، وگرنه من از نی نی سایت بدم میاد در ضمن بهم نگو مرد

لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨       (  اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)

خودت تو امضات نوشتی یعنی چی که نیستی

هنوزم متوجه نشدی، میزارم بعدا فکر کنی بدونی منظورم چیه

هنوزم متوجه نشدی، میزارم بعدا فکر کنی بدونی منظورم چیه

اوهو فهمیدم قضیه رو

دیگه نمیخوام چیزی بشنوم خدانگهدار

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
اوهو فهمیدم قضیه رودیگه نمیخوام چیزی بشنوم خدانگهدار

کاش از همون اول کامنتی نمیزاشتی عزیزم