2777
2789

بعدشم‌ پوشک بزرگسالان استفاده کن‌که نخواهی بلند بشی بری دستشویی همیشه باید یچیزی زیر باسنت بذاری که رحم و باسن بالاتر از شکم باشن که بچه خودشو بالابکشه و اینکه خوراکی های مقوی مثل ماهی و گوشت و مغزیجات بخور و اینکه ب دکتر بگو آمپول برا رسیدن ریه بچت بزنه بهت 

نگران نباش یکی از آشناهای ما کیسه آبش سوراخ بود بچش سالم‌ب دنیا اومد 

خدا کمکت میکنه

همیشه دست بذار روی شکم و پهلوهات و بگو یا فاطمه ی پهلو شکسته 

نیت کن تا چهل روز دعای مشغول رو بخون و سوره حجرات هر روز برای حفظ جنین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌عزیزم من همش‌نیت می‌کنم‌نماز شب بخونم‌اما ب زور بیدار میشم نماز صبحمم‌بیشتر وقتا قضا میشه اما ا ...

عزیزم من جیگرم خون شده 

هفته ۲۲ هستم کیسه آب نشتی داره 

طفل معصوم تکون میخوره میگم مادر خبر نداری چیشده 

نگرانم به ۳۰ هفته نرسونم 

من چجور کنار بیام بااین غم😭

چه کاری از دستم بر میاد 😭

مطمئن باش بچت سالم بغل میکنی الان هفته چندمی؟

امیدوارم عزیزم

اما آبریزشم قطره قطره همچنان داره میاد😭

خدا کنه شدید تر نشه 

الان هفته ۲۲ هستم😭

آخه چرا باید بی دلیل کیسه آب پاره بشه؟😭من چه گناهی کردم خدایا

خوشحالیام جلو چشمم میاد جیگرم آتیش میگیره 

چرااینجور شد😭

بعدشم‌ پوشک بزرگسالان استفاده کن‌که نخواهی بلند بشی بری دستشویی همیشه باید یچیزی زیر باسنت بذاری که ...

عزیزم هفته ۲۲ هستم

واسه ریه زوده😭😭😭😭😭

برام دعا کن من طاقتشو ندارم

عزیزم من جیگرم خون شده هفته ۲۲ هستم کیسه آب نشتی داره طفل معصوم تکون میخوره میگم مادر خبر نداری چیشد ...

عزیز دلم‌‌ کاملا درکت میکنم‌بخدا منم‌ پارسال کارم‌گریه بود و استرس چون ۵ سال هم‌نازایی داشتم همش‌میگفتم‌خدایا پیش شوهرم شرمندم‌ن‌کن منم دکتر بهم میگفت خودتو برسون به هفته ۳۰ اما رسیدم هفته ۳۲ و۳۳ و دوقلوهام ب دنیا اومدن دو هفته تو دستگاه بودن الانم‌یک سالشونه 

مطمینم سال دیگه این موقع به الان‌میخندی 

عزیزم هفته ۲۲ هستمواسه ریه زوده😭😭😭😭😭برام دعا کن من طاقتشو ندارم

تو طاقت میاری و کوچولوت سالم به دنیا میاد فقط من چون خیلی. استرس داشتم‌دخترم کولیک روده گرفت و استرس من زده بود به روده هاش و تا ۶ ماهگی بی قرار بود دل دردشدید داشت

چشم به امید خدا دووم میاری عزیز دلم خب

یه ذکر هست برای شفای مریضی باید ۳ هزار و سیصد و سی بار پشت سرهم بگی و وقفه نیفته

حالا من مشکلی که دارم هر ساعت ۵ تا ۶ بار میرم دشویی چجور مداوم پشت هم این ذکرو بگم😢

دعای مشلول هم میگن باید با وضو باشه واگرنه اثر نمیکنه و..

یه ذکر هست برای شفای مریضی باید ۳ هزار و سیصد و سی بار پشت سرهم بگی و وقفه نیفتهحالا من مشکلی که دار ...

ن فرقی نداره من اون موقع که حالم‌بد بود ی خانم بهم‌.گفت بخونمش هر روز تا چهل روز میخوندمش خیلی آرامش داشت 

سر چهل روز موقع اذان ب دنیا اومدن سالم و صحیح