2777
2789
عنوان

مادرشوهرم با منو شوهرم لج کرده

270 بازدید | 24 پست

سلام من دوماه پیش اثاث کشی داشتم و اومدم نزدیک خونواده همسرم اونا از زمانی ک فهمیدن ما میخوایم اثاث کشی کنیم کلا غیبشون زد ک نکنه من یه موقع برم خونشون یا بگم بچمو نگه دارید و یا یه غذایی بخوان ب ما درست کنن از اون زمان نه زنگمون زدن و نه اومدن ک خونمونو ببینن تا زمانی ک شوهرم زنگ زد ب مادرش و بهش گفت چرا ب ما یه ذره احترام نذاشتینو ارزش قائل نشدین منم گفتم تا دعوتم نکنه من خونشون نمیرم شوهرمم ب مامانش حرف منو رسوند ولی هنوز ک هنوزه زنگم نزده ک رفت و امد کنیم شوهرم این وسط میگه من دارم ضربه میخورم از یه طرف دوست دارم با خونوادم رفت و امد کنم از یه طرف دیگه هم مامانم نمیدونم چرا با ما لج میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای عزیزم تو خدا رو داری همسرت با تو ؟ خداکنع عشق منم با من باشه بعد ازدواج از خواهر وزه ش میترسم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

ولش کن بی محل کن چرا خودتونو کوچیک میکنید

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

والا خودت پس میکشی 

من بودم هم بچمو میفرستادم اونجا 

هم شام و ناهار میرفتم رو سرشون تا یاد بگیرند لج نکنن 

بچه مال اونام هست باید یکم نگهداری کنن

شمام بدتر از مادرشوهرتی و لج کردی 

من اگه مادر شوهرم بخواد راهم نده بیشتر میرم جون حقه همسرمو بچمه بیخود کرده راه نمیده 

شما نرو همسرت یه سر بزنه

عزیزم امضاتو خوندم ،دارو گرون شده ؟ اخه من باردارم اصلا متوجه قیمت ها نشدم چون همسرم میگیره

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

والا خودت پس میکشی من بودم هم بچمو میفرستادم اونجا هم شام و ناهار میرفتم رو سرشون تا یاد بگیرند لج ن ...

والا من کشته مرده یه لقمه نون اینا نیستم ک بخوان بزور جلو من بذارن من احترام خیلی بهم مهمه تا غذا