2777
2789
عنوان

ی عکس تو گوشی نامزدم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 26 پست
اتفاقا اون اولام میگفت ناخن کار بودن خوبه😂

داری میخندی واقعا الاااان😑

من بجات بودم میرفتم بهش میگفتم همین الان برو یه کپی از باسنت بگیر چون قراره اصلیشو پاااارههههه کنممممم🔪🔪🔪🔪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داری میخندی واقعا الاااان😑من بجات بودم میرفتم بهش میگفتم همین الان برو یه کپی از باسنت بگیر چون قرا ...

😂😂😂😂

اول مطمئن شم بعد دست ب کار

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

ببین من تو یه کانالایی بودم که تبلیغات میفرستاد و عکساش باز میشد و میرفت توی ای اس فایلم ، بلد همسرم ...

اون که تو گروه وکانالهای صیغه یابی ادد شدی کسی نبوده خودکار انجام شده واسه منم چن سال پیش ، پیش اومد حتی مخاطبام بعضیاشون ک تلگرام داشتن تو گروه بودن😂 یعنی ازتعجب چشام حلقه زده بودن فهمیدم ک تو تنظیمات تل باید اینکه چه کسانی میتونن منو به گروه وکانال دعوت کنن دسترسیش و غیر فعال کنم علتش از خود کانالهای تلگرامه نه کسی دیگه

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
پسر ک عکس کاشت ناخن نمیفرسته😂گشتم ولی نفهمیدم از طرف کی بوده

اینقدر پیام تبلیغاتی میاد و این عکس ها رو داره ! خیلی کار چیپی کردی !  ادای زن ها ی شکاک رو در نیار . خودت رو از چشمش نینداز

من هیچ وقت نرفتم سراغ گوشی همسرم 

در 9 سال زندگی مشترک

همینطور او

یعنی چی این کار ها

اگر بهم اعتماد نداریم بهتره با هم زندگی نکنیم 

به کسی بله بدید که اگر دنیا پشتش بد بگه ، شما همچنان بهش اعتماد داشته باشید