2777
2789
عنوان

میترسم همسرم پسرخاله امو بکشه😬

327 بازدید | 17 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه🪴💞

چندوقتِ پیش نامزدیِ داداشم بود(دوستان منظورم از نامزدی عقد نیست) 

تو فامیلمون هم بعد از نامزدی هم بعد از مراسم عقد عروس و داماد رو پاگشا میکنن

حالا برای فرداشب خاله ام خانواده مارو کلا دعوت کرده که هم داداشم رو پاگشا کنن هم یه دورهمی داشته باشیم. 

از قضا پسر همین خاله ام هم قبلا خواستگارم بوده و هم ابراز علاقه کرده بهم (با وجود اینکه ازدواج کردم ول کنم نیست و تو مهمونیا زیاد دور و برم میپلکه) 

یه روز یکی از دخترخاله هام جلوی همسرم این قضیه رو لو داد و همسرم از اون روز خیلی روی پسرخاله ام حساس شده

جوری که شب نامزدی داداشم نزدیک بود همسرم کتک کاری کنه با پسرخاله ام و... 

حالا بین رفتن و نرفتن خونه خاله ام موندم

خاله ام خیلی خیلی برام عزیزه و به رفتنم اصرار داره(قضیه رو میدونه و قول داده چیزی پیش نیاد ولی مطمئنم که هیچی دست خاله ام نیست) 

از یه طرف هم همسرم حق داره و نمیخوام تو موقعیتی باشه که خودخوری کنه و یا دعواشون بشه

شما جای من بودین چیکار میکردین؟ 

پ.ن: عنوان تاپیک جنبه فان دارد. 

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو قراره تا کی فرار کنید ازش

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

به خالت تذکر بده پسرشو خرفهم کنه

متاسفانه حتی پدرمم باهاش صحبت کرد درست نمیشه که نمیشه 

میگه اخرش طلاق میگیری با خودم ازدواج میکنی (در صورتی که میبینه منو همسرم جونمونو برای هم میدیم) 

خیلی از این مدل حرف زدنش وحشت دارم 

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
متاسفانه حتی پدرمم باهاش صحبت کرد درست نمیشه که نمیشه میگه اخرش طلاق میگیری با خودم ازدواج میکنی (در ...

بهونه بیار نرو زندگیت مهمتره اگ اونجا دعوا ش سر یکی بلا بیاد بدبختی ب بار میاد

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
مثلا پسرخالت چبکار میکنه؟

تو مهمونیا تنها ببینمت میاد کنارم و کلی چرت و پرت میگه 

زل میزنه بهم جوری که دلم میخواد بمیرم واقعا

بهونه بیار نرو زندگیت مهمتره اگ اونجا دعوا ش سر یکی بلا بیاد بدبختی ب بار میاد

بله واقعا درست میگید