2777
2789
عنوان

سر ارث میراث با دوتا عروسمون بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 30 پست
یکیشون میگه شما باید وارد دخالت میدادی شما مارو آدم حساب نکردی ...گفتم بازم ما اگه دورهم جمع بشیم حر ...

غلط کردن چقد پررو! واقعا زشته آدم برای مال و اموال دیگران کیسه بدوزه مال مفت داره میرسه بهتون حالا کم یا زیاد دوهزار بالا پایین، ساکت باش خداتم شکر کن 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
وقتی از لحاظ قانونی حق با توعه نگرانی نداره.. نهایتش شکایت میکنن توعم وکیل میگیری برا اینکار

آره بخواد آخرش همین میشه قانونی میگیریم. روسیاهیش میمونه برای اونا ..ولی چرا انقد خودشون باید حقیر کنن که فکر کردن زرنگی کردن 

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غلط کردن چقد پررو! واقعا زشته آدم برای مال و اموال دیگران کیسه بدوزه مال مفت داره میرسه بهتون حالا ک ...

گفتم بهش انگار حالا که بحث ارث وارث گشنه ها خودشون نشون دادن 

.
ان شاءالله خدابهشون سلامتی بده..وخدارحمت کنه پدرتونو..چه عجله ای بود برای تقسیم ارث؟؟

یکی از بچه ها میخواست احتیاج داشت ..توافق کردن همه رو بدن ...

بعد ما گفتیم اپن بده هست ..ولی در صورتی که بقیه انگار گشنه تر بودن ..اون چیزی نگفت دیگه 

.

زنداداشم و خواهر برادراش بعد از فوت پدرشون تقسیم ارث کردن و به مادرش که زنده هست هم رحم نکردن بیچاره زنه الان شده مستاجر و رفته کار پیدا کرده کار میکنه سنش هم زیاده

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
حالیو ول کن ی بار احضاریه بره براشون خودشون جمع میکنن البته اگر میخوای بازم باهاشون معاشرت کنی نکن

گفتتم لقمه دور سرشون نگردونن بیان بدن ..نزار کارمون به اونجا برسه رومون به روی هم باز بشه

.
یکی از بچه ها میخواست احتیاج داشت ..توافق کردن همه رو بدن ...بعد ما گفتیم اپن بده هست ..ولی در صورتی ...

عجب بابا..اشکال نداره حالتو میفهمم اما دهن به دهنشون نشو اونا وقتی خودشونو قاطی کردن وحرف زدن میتون بدترهم بشن شما بخاطر داداشاتون چیزی نگید..مادر بزرگ من همیشه میگفت عروس ودومادباید کرو کوربشن موقع تقسیم ارث ...اما واقعا موندم بعضی از خانواده هاچطور بچه هاشونو تربیت میکنن

عجب بابا..اشکال نداره حالتو میفهمم اما دهن به دهنشون نشو اونا وقتی خودشونو قاطی کردن وحرف زدن میتون ...

نه دیگه من منطقی حرف زدم 

بخدا از صبح چیزی جز حرص نخوردم 

کم بدبختی دارم اینا هم منو حرص دادن

.
انشالله کارما پس بدن بچه هاشون سرشون بیاره

دیگه پیرزن بیچاره سر پیری داره جون میکنه حالا بچه هاش خوشبخت یا بدبخت بشن دردی ازش دوا نمیکنه

فقط شما مواظب باشین که این تقسیم ارث و میراث باعث نشه مادرتون زندگیش خراب بشه 

اینقدری واسش بمونه که خرجش زندگیش به راحتی در بیاد و محتاج پسراش نشه 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دیگه پیرزن بیچاره سر پیری داره جون میکنه حالا بچه هاش خوشبخت یا بدبخت بشن دردی ازش دوا نمیکنهفقط شما ...

فقط یه کار خوب پدرم کرد خونه رو قبل فوتش زد به نام مادرم ..وگرنه الان اونم آواره شده بود 

.