2777
2789

خودم کم بدبختی دارم عصابم از صبح خورده 

بخواین بدونید قضیه چیه تاپیک قبل هست 

ببنید حق دخالت داشتن 

که زنگ زدن زیونش دراز کردن برای مال پدر من تعین تکلیف میکنن در صورتی که داره همه چی به حق میرسه ناحق نیس 

بعد یکیشون که اصلا حق نمی‌ده  میگه آره باید برای آینده بچش بجنگه ...بعد خود همون عروسمون از ارث پدری خودش از حق خودش بچش زد دودستی داد به برادرش 

به من مربوط نیس حالا ولی چرا الکی باید خودشون تو کاری مربوط نیس دخالت بدن 

حالا من این وسط میان جیگری میکنم همه چی درست بشه 

کار به شکایت قانونی نرسه 

اینا هم اومدن منو حرص میدن با حرقاشون 

هرچی با منطق ادب دارم جوابشون میدن ولی اونا هروی از دهنشون درمیاد به پدر مادر من میگن نه علنن ولی در میگه دیوار بشنوه سه دورازجون نمیگن..

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقدر بدم میاد عروس و داماد خودشونو توی ارث دخالت میدن، یکی نیست بگه به شماها چه که خودتونو قاطی میکنید

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
انقدر بدم میاد عروس و داماد خودشونو توی ارث دخالت میدن، یکی نیست بگه به شماها چه که خودتونو قاطی میک ...

یکیشون میگه شما باید وارد دخالت میدادی شما مارو آدم حساب نکردی ...گفتم بازم ما اگه دورهم جمع بشیم حرف بزنیم باز شمارو نمیگیم بیایین به شما مربوط نیس

.