2777
2789
عنوان

از اینکه درس خوندم ولی بجایی نرسیدم همش طعنه میشنوم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 38 پست
انقد اطرافیان گفتن تو عرضش نداری وکیل شی وکیلی خیلی قدرت بیانت باید خوب باش بتونی دفاع کنی منم بیخیا ...

اینهمه جا حقوق برمیداره، کلی ازمون هست کلی جای پیشرفت

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقد اطرافیان گفتن تو عرضش نداری وکیل شی وکیلی خیلی قدرت بیانت باید خوب باش بتونی دفاع کنی منم بیخیا ...

درکت میکنم عزیزم .. خودم متولد ۸۱ هستم و برای آزمون وکالت میخونم هم سنو سال خودمی تقریبا کاملا میفهممت.. گاهی ناامیدی سراغ منم میاد ..لطفا ناامید نشو وکالت درسته اوایلش به اصطلاح خاک خوری داره تا جابیفتی ولی خیلی موقعیت اجتماعی بالایی داره و اگه واقعا علاقه داری بخونش ناامید نشو.. باور کن بهترین درآمد و شغلم داشته باشی بازم مردم حرف برا گفتن زیاد دارن ..

میتونی وکیل موسسه ، شرکت،  مشاور حقوقی و.. بشی ولی خوب آزمونش واقعا سخته یک سال باید از همه چیت بزنی درس بخونی ولی میارزه واقعا ..

درکت میکنم عزیزم .. خودم متولد ۸۱ هستم و برای آزمون وکالت میخونم هم سنو سال خودمی تقریبا کاملا میفهم ...

چ بگم والا الان از لحاظ مالی خیلی داره بهم فشار میاد هیچی نمیتونم برا خودم بخرم دوس دارم برم سر کاری حداقل مدرسه غیرانتفاعی 

چ بگم والا الان از لحاظ مالی خیلی داره بهم فشار میاد هیچی نمیتونم برا خودم بخرم دوس دارم برم سر کاری ...

درسته استقلال مالی خیلی خوبه واقعا حتی کمش .. 

با رشته حقوق میشه معلم غیرانتفاعی شد ؟ 

فقه و حقوق معلم دینی و.. راحت تر میشه ولی خود حقوق دقیق نمیدونم .. یسری بانک ها هم اطلاعیه میدن حتما پیگیر باش رشته حقوق همیشه هس معمولا 

ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره 💖