2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم چرا باور نمی کنم 

البته من آدم معتقدی هستم به اون دنیا اعتقاد دارم ولی حس میکنم اینایی که میان تو این برنامه دارن نقش بازی می کنن نمی دونم شایدم راست بگن الله و اعلم 🙄

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

اره قسمتای آقای زمانی قلعه که اصفهانی بودن رو ببین 

حامد طهماسبی 

خیلی قسمت خوب زیاد داشت

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

تجربه نزدیک ب مرگ ک حقیقت داره ولی این تجربه با مرگ قطعی فرق داره.مرگ قطعی ی مراحلی دارع مثل نکیر و منکر و فشار قبرو 

اینارو بعضا تجربه نکردن 

بابت این خیلی ها فکر میکنن مرگ خیلی اسونه

لطفا لایک نکنید .سپاس
من دیدم من خودم یکی از طرفدارای برنامه زندگی پس از زندگی ام منتظر فصل جدیدشم 🌸😍

عزیزم قسمتی ازش یادت میاد که بهمون امید بده من خیلی توبه کردم سعی میکنم جبران کنم کارامو ولی میترسم 

مادر بزرگ خودمم حدود ۲۳ سال پیش تجربه نزدیک به مرگ داشت بخاطر حق الناسی که کرده اون دنیا عذابش داده بودن

یک موردش این بود که باعث گریه چند تا بچه شده بود 🥲

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا
من از قبر سردخونه اون فضای تنگ و تاریک میترسم به هرکس میگم مسخره می‌کنه میگه سنت کمه به چه چیزا فکر ...

اونکه جسمت هس 

روحت ی جای دیگس 

ببین منم مثل تو بودم حتی وحشتناک تر اولا ک دلتو بسپار ب خدای بالای سر شبها ذکر بگو مخصوصا ذکر الابذکرلله تطمعن القلوب 

نمازهاتو سر وقت بخون 

در حق پدر و مادر همسایه و مردم خوبی کن 

سعی کن ک برای اموات دعا بخونی 

از خدا طلب آمرزش و مغفرت کن

طبیعیه ک از مرگ بترسی همه میترسن اما مرگ حقه و ما میتونیم باانجام خیلی از کارها برای خودمون راحتش کنیم 

خداجونم شکرت🦋

عزیزم قسمتی ازش یادت میاد که بهمون امید بده من خیلی توبه کردم سعی میکنم جبران کنم کارامو ولی میترسم

من قسمت میثم عباسیان با قسمت ایمان عبدالمالکی رو خیلی دوست داشتم پیشنهاد میکنم ببینیش

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا
میگن اگه زیاد نگاه کنی همچین برنامه هایی رو افسردگی میگیری

وای آره این وجدی بگیر من فوبی مرگ دارم بیشتر که غرق این مسائل میشم افسردگی میگیرم 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

اونکه جسمت هس روحت ی جای دیگس ببین منم مثل تو بودم حتی وحشتناک تر اولا ک دلتو بسپار ب خدای بالای سر ...

یعنی مااون سردخونه وغسال خونه ورو نمی‌فهمیم 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔