2777
2789
عنوان

عموم رو مادرم دست بلند کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دستو پاهام یخ شده دارم میلرزم دندونام میخوره به هم ما همچین خانواده هایی نبودیم😭

این کارایی که گفتم بکن تو کار بزرگترام دخالت نکن از نی نی سایتم برو بیرون فقط دارن حالتو بدتر میکنن

این کارایی که گفتم بکن تو کار بزرگترام دخالت نکن از نی نی سایتم برو بیرون فقط دارن حالتو بدتر میکنن

کرسی ازت واقعا مرسی 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

کسیو ندارم باهاش درددل کنم دارم میترکم داداشم نیست با زنشه خواهرمم خونه نامزدشه دارم میمیرم اگع بودن جنگ میشد 

کسیو ندارم باهاش درددل کنم دارم میترکم داداشم نیست با زنشه خواهرمم خونه نامزدشه دارم میمیرم اگع بودن ...

برو مامان باباتو بغل کن اگه میخوای گریه کن و بهشون بگو خیلی ترسیدی و حالت بده خوب میشی 

برو مامان باباتو بغل کن اگه میخوای گریه کن و بهشون بگو خیلی ترسیدی و حالت بده خوب میشی

بابام خوابید مامانمم داره گریه میکنه میترسم برم سمتش