2777
2789

خانوما هر چند روز یکبار مثلاً تو هال نشستم یکدفعه بوی اسپند میاد بعد چند دقیقه بوش میره ، دقیقاً وسط هال جایی نیست که کنار پنجره باشه همسایه دود کنه بوش بیاد خیلی ذهنم مشغول شده ، یعنی امکان داره همسایه پایینی دود کنه بعد از زیر سرامیک بیاد داخل؟ بیشتر هم شب بوش میاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کانال کولر یا فن آشپزخونه یا فن سرویس و حمام میاد چیز طبیعیه مثل بوی غذا که میاد چرا ماورائی می‌ک ...

کانال کولر نداریم ، فن آشپزخونه همسایه پایینی هم کنار پنجره هست ، من چیزی رو ماورایی نکردم ولی فقط دقیقاً از یه نقطه بو میاد جایی که به در و پنجره نزدیک نیست 

نه بوی مواد رو تشخیص میدم بعد باید از کنار در و پنجره بو بیاد دیگه نه وسط هال

مواد میکشه بعد اسپنددود میکنه بوش بره 

توخونتون کسی مواد نمیکشه تریاک

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

وااای نگو که ما اسیر شدیم با بوی مواد همسایه 😩هر روز صبح میریم سرویس بوی تریاک خفمون می‌کنه 😷

اره متاسفانه بوش خیلی بده

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مواد میکشه بعد اسپنددود میکنه بوش بره توخونتون کسی مواد نمیکشه تریاک

امشب فقط من و پسرم بودیم ، همسایه هم فکر نکنم بکشه بنده خدا ناراحتی قلبی داره ، ولی خب شاید همینطوری اسپند دود کرده بودن ولی واسم جای تعجبه از جایی بو میاد که نزدیک در و پنجره نیست 

عزیزم بو از سرامیک هام میاد منم غذای طبقه پایین بسوزه یا بودار باشه مثلا قرمه سبزی  اسپند دودکنن بوش قشنگ میاد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....