2777
2789

پسرم شیر خودمو می‌خورد امروز اولین روزیه که از شیر گرفتمش میخوام بدونم برای نصف شب اگه برای شیر بیدار شد 

الان شیر رو یکم گرم کنم بریزم تو فلاسک خراب میشه یا نه اصلا تا جقدر توی فلاسک ماندگاری داره ؟

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان هواخنکه تا ۵یا۶ساعت شیر ماندگاری داره.

گلم داخل خونه محیط گرمه به هر حال شیر توی محیط خراب میشه 

میخوام وقتی شیر رو میدم به بچم ولرم باشه برای همین میخوام بریزم داخل فلاسک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خراب شدن رو نمیدونم اما من اوایل شب بلند میشدم شیر گرم میکردم ولی بعد از چند روز شام خوب میدادم میخوردن یه بار قبل از خواب شیر میدادم دیگه شب ها بیدار نمیشدن

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش
خراب شدن رو نمیدونم اما من اوایل شب بلند میشدم شیر گرم میکردم ولی بعد از چند روز شام خوب میدادم میخو ...

الان پسرم خوابید یعنی تا حدی شیر خورد که رو به ترکیدنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا میخوای بدوشی؟خب بده بخوره.وقتی خوابه و نزدیک بیدار شدنش هست بده بخوره سیر شه

شیر خودمو نمیخوام بدوشم شیر گاو میدم بهش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس شاید شب بیدار نشد

شاید چون الان حدود یکماه هست که شیرم به شدت کم شده به خاطر بارداری و دائم چسبیده بود دائم توی دهنش بود برای همین میگم شاید یه موقع نصف شب بیدار بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکسال و نیم

میخوای کلا از شیر بگیریش یا شیر خشک میخوای بدی بهش من بچه هامون میخواستم از شیر بگیرم شب شام کامل میدادم که سیر باشن بعد نصف شب بیدارمیشدم براشیر بهشون آب میدادم دوباره میخوابوندمشون خیلی سخت بود ولی خب باید بگذرونیش

میخوای کلا از شیر بگیریش یا شیر خشک میخوای بدی بهش من بچه هامون میخواستم از شیر بگیرم شب شام کامل می ...

نه گل کلا میخوام بگیرم همین چند روز اول حالا فوقش تا دو هفته  به مقدار کمتر از شیر خودم شیر گاو میدم بهش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40