2777
2789
عنوان

شب آرزوها دعای من براتون

60 بازدید | 11 پست

امشب که شب آرزو هاست؛
براتون آرزو میکنم همیشه اون چیزی که میخواید بشه،براتون آرزو میکنم هیچوقت هیچوقت دلتون غم نبینه،براتون آرزو میکنم هیچوقت خدا تنهاتون نزاره چرا که تنهایی بدون خدا واقعا خیلی ترسناکه.
امیدوارم همیشه سربلند و موفق باشید🫶❤️

واسه عاقبت بخیری منم دعا کنید لطفا محتاجم🫠

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

برای مادر شدن منم دعا کنید حاجت روا باشین🥺

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻خدا جونم خودت دامن منو سبزکن بهم بچه صحیح سالم بده❤️🥰                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من آرزوم اینه همین امسال خونه دار بشیم باید معجزه بشه که بشه،ولی خب آرزومه دیگه انشالله توام حاجت روا شی عزیزم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من امشب برا همتون دعا کردم.برا مادرشدنتون برا سلامتیتون مریضاتون موفقیت خودتون بچه هاتون.مشکل ازدواجتون مشکلات زن و شوهریتون..اینکه شرمنده بچه هاتون و خانوادتون نشین.اینکه خدا دست هممون رو بگیره نزاره گناه کنیم.برا سلامتی امام زمان..

التماس دعا

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

من آرزوم اینه همین امسال خونه دار بشیم باید معجزه بشه که بشه،ولی خب آرزومه دیگه انشالله توام حاجت رو ...

ان شاءالله زودتر از اون زمانی که فکر میکنی خونه دار بشی عزیزم

من امشب برا همتون دعا کردم.برا مادرشدنتون برا سلامتیتون مریضاتون موفقیت خودتون بچه هاتون.مشکل ازدواج ...

ان شاءالله شما هم به هرچی که میخواید برسید مهربون ❤🥲