2777
2789

ما نزدیک دوساله تو این خونه ایم

از اول ک پمپ گزاشتیم مشکل داشت. چهارتا تعمیرکار اوردیم مشکلو نفهمید😐

مشکل اینه که اب قطع میشه.ینی باید حدود مثلا یربع شیرو باز کنی تازه بعد از یه ربع ۲۰ دیقه اب میاد. گاهی حالا کمتر گاهی بیشتر

ولی اولش کلا قطعه قطعه.با فشار کمم نمیاد

دیگه بعد از اینکه اینهمه تعمیرکار اومد دید گفتن سالمه و نفهمیدن ما چندبار تو سرویس و حمام موندیم🤦‍♀️دیگه کلا پمپو خاموش کردیم

بدون پمپ اب اصلااا قطع نمیشه.ولی فشارش کمه

تابستون و اینا مشکلی نبود.ولی الان چون رادیات روشنه،پکبج دائم آلارم کم فشاری آب میداد و رادیات و اب گرم قطع بود

مجبور شدیم پمپو روشن کنیم ک باز الان مشکل داریم😐😐😐

کسی اینجوری بوده؟مشکل از چیه بنظرتون،

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا هوا گرفته توی لوله دقیق نمیدونم چجوری درست میشه اما بابام یبار همینو میگفت دیرمیومد اب توی لوله

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
پمپ چرا باید قطع شه؟ منظورت اینه اگه برق قطع شع؟ مامانم اینا موقع قطعی برق اب ندارن به خاطر پمپ

نه برق هست. پمپ خود  به خود قطع میشه

مادرتون آبش قطع میشه کلا هیچ آبی نمیاد ؟یا فشار کم میاد؟

اتفاقا ما تو خونه جدید اومدیم همین مشکل داشتیم. آب نمی اومد. یک تنظیماتی داشت. ده دقیقه ای یکی اومد ...

سوپرسوییچ و نمیدونم چیه اون

همه چیو چک کردن گفتن هیچ مشکلی نداره

یه قطعه رو هم یکیشون عوض کرد با اینکه کلا یه هفته بود پمپ و منبع خریده بودیم

ولی نشددد که نشدددد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سوپرسوییچ و نمیدونم چیه اونهمه چیو چک کردن گفتن هیچ مشکلی ندارهیه قطعه رو هم یکیشون عوض کرد با اینکه ...

۰۹۱۲۰۴۵۹۸۱۴

خدمات فنی مهندسی چگینی

این شماره ش.. خواستی بده به همسرت تلفنی ازش بپرسه. 

ببین برای ما اینجوری بود آب باز میکردی اگر دلش میخاست بعد چند دقیقه آب میومد. مخصوصا آشپزخونه خیلی اذیت میشدم. اصلا آب نمی اومد. حالا سرویس میاومد اما همش تاخیر داشت. 

۰۹۱۲۰۴۵۹۸۱۴خدمات فنی مهندسی چگینیاین شماره ش.. خواستی بده به همسرت تلفنی ازش بپرسه. ببین برای ما این ...

عه دقیقا برای منم اشپزخونه خیلی اذیت میکنه

شیر آبهایی که سطح پایین تر هستن زودتر میاد.ولی اشپزخونه خیلی طول میکشه

یادتون نیست چه قطعه ای عوض کرد؟

از ماهم همینجوری بود فشار آزمون کم بود بعد متوجه شدیم لوله های ساختمون قدیمی و باریک هستن تعویض کردی ...

ن برای ما کلا قطع قطع میشه حدودا یه ربع بعد میاد.ولی با فشار

لوله هام نوعه

ساختمون کلا ۳ ساله ساخته شده

۰۹۱۲۰۴۵۹۸۱۴خدمات فنی مهندسی چگینیاین شماره ش.. خواستی بده به همسرت تلفنی ازش بپرسه. ببین برای ما این ...

برای ما یکی اومد گفت حساسیت نمیدونم چیو کم یا زیاد میکنم درست میشه

اینکلرو کرد یه هفته خوب رو  ولی بعدش باز خراب شد

عه دقیقا برای منم اشپزخونه خیلی اذیت میکنهشیر آبهایی که سطح پایین تر هستن زودتر میاد.ولی اشپزخونه خی ...

و هیچ قطعه ای عوض نکرد. خونه ما نوساز بود. اولین ساکن بودیم. همه چی نو بود.دگ زنگ زدیم تعمیرکار اومد.. ده دقیقه نشد ی چیزی تنظیم کرد و فشار همه شیر ها خوب شد و کلا درست شد. 

شوهرمم گفت ی پیچی تنظیم کرد فقط.