2777
2789
عنوان

چقد مادر شدن سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 53 پست

عزیزم🥲

واسه ما منتظرا هم‌ دعا کن

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا فک میکنم ی دقیقه هم نتونم ازش چشمم رو بردارمحتی روی شوهرمم تاثیر گذاشته خیلییییی حد احترامش ب ...

اره خب قدرشونو الان داره میفهمه 

..من الان با افرسردگیم دارم میجنگم و واقعا از روزای خیلی سختی میگذرم 🥲

باید زایمان کنی دنیا بیاد هزار برابر بیشتر از الان میفهمی مادر شدن خیلیییییی سخته خییلییی

تازه دنیا اومدن بکنار 

هر روز بزرگ شدنش تربیتش خورد خوراک وای چقدر استرس زاست 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
خیلی دیگ تا لحظه اخر درگیری🥲

ولی شیرینه😍

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
حالا اول راهی کو تا درک کنی...

انقذ ک فکر میکنم ب بچه ندیده خودم

باز میگم مامانم حق داره ک همیشه چشم انتظاره 

همیشه نگرانه دعواش میکنیم ک زنگ نزن زیاد بازم زنگ میزنه ک فقط بگیم ما حالمون خوبه🥲

خداجونم شکرت🦋

خیلی 

تازه دنیا میاد یه موجود کوچولو که باید مراقبش باشی و نمیدونی چشه گریه میکنی پریشون میشی 

الان بچم مریضه رو پاهام گذاشتم بخوابه  از دیروز حالم بده 

بچه ات گریه که میکنه انگاری یکی هی تیکه تیکه قلبتو میکنه 

تا تو شکمته استرس داری الان اوضاعش چ طوره ب دینیا ک میاد با لحظه لحظه خواب و بیداری اش درگیری تب نکنه خوب بخوابه خوب شیر بخوره داستان مادری داستان از خودگذشتگی و محو شدن در رشد یک انسان دیگه است گوشت و خون و احساسش ب وجودت گره خورده 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد