2777
2789
عنوان

یه خواستگار داشتم که بخاطر چشمام ازم خوشش اومده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 30 پست
یکم چندشم میشد از همچین پسری احتمال زیاد جوابم منفیهکلا بدم میاد پسرا با افتخار درباره فانتزی هاشون ...

خودش که نمی‌گفت 

معرف می‌گفت اینارو بهم من ندیده ردش کردم

منم بدم اومد حس کالا بودن به آدم دست میده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی من انقدر ازنداری زجرکشیدم حسرت خوردمحرف شنیدم اگه جای تو بودم طرفم وضع ما بیش خوب بود صد درصد قب ...

وای متعهد بودن خیلی مهمه 😑

اخلاق مهم تر از همه چیزه

آدم با بی پولی می‌تونه بسازه ولی اخلاق بد هرگز 

خودش که نمی‌گفت معرف می‌گفت اینارو بهم من ندیده ردش کردممنم بدم اومد حس کالا بودن به آدم دست میده

خب به معرف که روش شده بگه😐😂

دقیقا منم احساس میکنم با یه پسر بچه که توی مسائل بلوغش گیر کرده مواجه هستم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
وای متعهد بودن خیلی مهمه 😑اخلاق مهم تر از همه چیزهآدم با بی پولی می‌تونه بسازه ولی اخلاق بد هرگز

چی بگم ولی بی پولی خیلی سخت تره 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭