2777
2789

توروخدا اگه کسی  از محصولات پوستی سر در میاره میشه ی روتین خوب بهم معرفی کنید از ی پیج معتبر مشاوره گرفتم این روتین رو معرفی کرد پوستم چربه و مستعد جوش روغن پاک کننده آتشفشانی اینیسفری شوینده گودمورنینگ کوزارکس اسنس آبرسان رووکتین مرطوب کننده حلزون کوزارکس از وقتی که شوینده گودمورنینگ کوزارکس و مرطوب کننده حلزون کوزارکس رو به روتینم اضافه کردم هرروز ی جوش جدید میزنم دیگه خسته شدم چیکار کنم😭 شوینده کوزارکس هم حس میکنم خیلی قویه بعدش پوستم قرمز میشه و حس کشیدگی داره مخصوصا دورچشم از خشکی سوزن سوزن میشه با اینکه کرم دورچشم میزنم 

نمیخواد فقط شوینده اویدرم بگیر با مرطوب کننده مدیلن برای پوست چرب

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این چرت و پرت هارو بریز دور و ب من گوش بده اگه میخوای خوب بشی

اول میری یه ازمایش هورمونی میدی 

بعدش ببین مشکلات کبدی نداشته باشی و تیروئید 

اگه اینا اوکی بودن توجه کن ب قرص و داروهایی ک مصرف میکنی 

بهترین اسکراپ سفیدآبه و گلاب و کیسه نرم کشیدن 

بعدش با یه مرطوب کننده و نرم کننده مثل کرم نئودرم قشنگ صورتت رو ماساژ بده 

دست کثیف  نزنی صورتت یا روبالشتی کثیف نداشته باشی 

یدونه پماد آکنومیس بگیر برای جای جوشه 

فقط همون نقطه رو با گوش پاک کن بزن روش و شبها موقع خواب بزن ک هیچ نوری نباشه 

صبحا صورتت رو با پن صورت زردچوبه بشور و یکم مرطوب کننده بزن 

هرصبح هم ناشتا عرق کاسنی و خاکشیر جوشیده بخور 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
ماهی چهار ی گرم طلامیخریدیفقط یه شوینده سیمپل بگیر با یه آبرسان سیمپل همین

با آبرسان سیمپل جوش سرسیاه میزدم اگه بدونی من فکر کنم ۹۰ درصد محصولات پوستی ایرانی و خارجی رو امتحان کردم

چی بهت داد

ضدآفتاب و کرم شب و روز وپن شوینده هنوز نگرفتمشون.برودکتر پوست آزمون و خطا نکن رو پوستت

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
ضدآفتاب و کرم شب و روز وپن شوینده هنوز نگرفتمشون.برودکتر پوست آزمون و خطا نکن رو پوستت

اخه یبار رفتم دوسه تا محصول چرت درمالیفت داد میگن محصولات ایرانی خوب نیست بعدا میبینی پوستت تیره تر شده دکترم برم قطعا محصولات ایرانی میده دیگه کلافه شدم