2777
2789

دو تاپسر شیطون روزی چند بار فقط باید جارو کنم ریخت و پاش هاشون دعواهاشون غدا درست کردن غذا دادن به بچه. خیلی وسیله الکی کتاب و...  هست ولی شوهرم نمیذاره بندازیم بیرون اتاقا با چیز های الکی پره.

نمی تونم به کارا برسم شبا خوب نمی خوابم چندین بار پسرم بیدار میشه واسه آب  خواب زده میشم صبحش خواب آلود و خسته از خواب بیدار میشم شوهرم انتظار داره ۲۴ ساعت عین کلفت سرپا باشم و... 

هر وسلیه ای الکی رو‌ذره ذره بریز دور تا متوجه نبودشون نشه

همسرتم وقتی خونس به‌بهونه های مختلف سعی کن ازش کار بکشی

اگه پسرهات بالای ۴ سالن روزی دوساعت بنویس مهد که هم روحت استراحت کنه هم جسمت

‏در‌ من خری به گل نشسته.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شبا به پسرت غذای چرب و شور  نده و قبل خواب حتما حتما یه لوان اب گرم گرم نزدیک داغ بهش بده که دیگه تشنه نشه نصف شب

لوازم اضافبم دور از چشم شوهرت بریز بره به مردا باشه باید تو اشغال دونی زندگیکنیم

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

منم دو تا پسر دارم 

شلوغی خونه رو بیخیال باش تا برن مدرسه 

بیشتر کاراتو بزار وقتی همسرت خونه هست جلوش انجام بده 

بدی ما اینه خونه و همه کارا رو میکنیم به محض ورود همسر میشینیم کنارش چای میخوریم و تلوزیون می‌بینیم 

فک میکنن همش خونه گل و بلبل و ما بیکار

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

اخ منم وضعیت تورو دارم دوتا بچه دارم اونم پشت سر هم 

خونمون هیچ دکور و هیچ وسیله ای توش نیست فقط فرش و تلوزیون و مبل ساده 

همه چی رو هم به هم میریزن 

اصلا یه حوله که آویزون میکنم یه جا میکشن میندازن 

هیچی نمیشه تو خونه باشه 

فرش و موکت کثیف هرچی میشورم هم فایده نداره باز کثیف میکنن 

ننیدونم کی درست میشن 

شبا کلا دو ساعت مفید میخوابم دخترم فک کنم تا صبح صدهزار بار بیدارم میکنه تازه گاهی ک بیدار میشه تا سه چهل ساعت نمیخوابه وقتی می‌خوابه ک اون یکی بیدار میشه 

هر وسلیه ای الکی رو‌ذره ذره بریز دور تا متوجه نبودشون نشههمسرتم وقتی خونس به‌بهونه های مختلف سعی کن ...

یکی ۲ ساله و اون یکی دومه همش در حال دعوان با هم 

بیشتر وسیله ها بزرگن 

منو هم عین خودش کرده لباسای که واسم تنگ شدن رو هم انقدر ذاشت بندازم تا منم عین خودش کهنه دور نمی ندازم میگه به روزی بدرد میخوره و...

یکی ۲ ساله و اون یکی دومه همش در حال دعوان با هم بیشتر وسیله ها بزرگن منو هم عین خودش کرده لباسای که ...

شوهر منم همینو میگه

وقتی نیست یواشکی میریزم بیرون

نبودشو متوجه نمیشن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
یکی ۲ ساله و اون یکی دومه همش در حال دعوان با هم بیشتر وسیله ها بزرگن منو هم عین خودش کرده لباسای که ...

هیچ روزی قرار نیست اونا به درد بخورن بلکه‌بودنشون باعث انرژی منفی میشه اگه قابل استفاده هستن چه لباس چ وسایل بده افراد نیازمند الان وضع کشور خرابه ی کمک‌کوچیک میتونه دلی رو شاد کنه

‏در‌ من خری به گل نشسته.

اخ منم وضعیت تورو دارم دوتا بچه دارم اونم پشت سر هم خونمون هیچ دکور و هیچ وسیله ای توش نیست فقط فرش ...

خیلی افسرده شدم تنبل شدم دلم نمی خواد دیگه بلند شم دور کارها آشپز خونه باهام جمع نمیشه به زور تمیز کنم دو روز نمیشه انگار بمب منفجر کردن 

هیچ روزی قرار نیست اونا به درد بخورن بلکه‌بودنشون باعث انرژی منفی میشه اگه قابل استفاده هستن چه لباس ...

بهم عذاب وجدان میده به قدری که مثلا بریم مرغ بخریم گرون باشه حرص میخورم یه چیز عایی که می خوام از مغازه بخرم مثل شیشه پاک کن. نرم کننده و..  رو نمی خرم میگم ندارع

یه کاری کرده که الان دیگه من کهنه جم میکنم و دلم نمیاد بندازم دور 

خیلی افسرده شدم کارام زیاده 

بهم عذاب وجدان میده به قدری که مثلا بریم مرغ بخریم گرون باشه حرص میخورم یه چیز عایی که می خوام از مغ ...

ببخشیدا بیخود کرده پوله دیگه گوشت تنت نیست که خرج کن ولی اصراف نه

اگه همینجوری پیش بری میشی کپی همسرت و این میشه ظلم به بچه هات

‏در‌ من خری به گل نشسته.