2777
2789

برادرم سربازه و فقط اخر هفته ها ۱  و نصفی روز میاد به شهرمون

بعد برادرم فقط میاد لباس سربازیش رو عوض میکنه میره خانه مادربزرگ نامزدم هرهفته همینه چون رسم دارن لخر هفته ها دورهمی جمع بشن بزذگ خانواده اشون

شب میاد میخوابه صبح دوباره میره سمت پادگانش

بابام ناراحت که میگه درسته نامزد دراولویت هست ولی چرا باید جفتشون مادربزرگ نامزد طرف سر بزنن ولی من رو ادم حساب نکنن پسرم مادربزرگ نامزدشو بیشتر من ببینه

حالا پدرم ناراحته چطوری باهاش صحبت کنیم 

حق داره

بگو بیخیال بچه پسر همینه دلداریش بده

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدر و مادرت چیزی نکن بهشتو به عنوان خواهر با داداشت از در دوستی وارد شو . بگو بابا به روی خودش نمیار ...

بابام خودش شب میخاد باهاش حرف بزنه میگه خستم بزار بخوابم

یعنی ۵ دقیقه حتی باهم حرف نزدیم هیچی هیچی اونقدر صمیمی نیستیم ...

شما هم اخر هفته ها برنامه بچینین خونه پدرت همه خواهر برادرا جمع بشین اونجا . اینجوری دیگه یه هفته با ...

دقیقا من میخاستم همین کارو کنم 

ولی نامزدش پیله یک هفته باید به مادربزرگ مادری سربژنیم 

یک هفته به پدری...

منم ناراحت شدم واقعیتش حتی برادرم چندماهی رفته سربازی ۱ وعده غذارو با ما نبوده 

برنامه ای بچینیم میگه نامزدم کارم داره یا میخام استراحت کنم خودتون برین...

دقیقا من میخاستم همین کارو کنم ولی نامزدش پیله یک هفته باید به مادربزرگ مادری سربژنیم یک هفته به پدر ...

ای بابا برادرتون بابد یاد بگیره وقتی برای مادربزرگای خانومش وقت میزاره هر هفته برای خانواده خودشم بزاره یه جوری نامحسوس بهش گوشزد کنین که متوجه رفتارش بشه . 

بابام خودش شب میخاد باهاش حرف بزنه میگه خستم بزار بخوابمیعنی ۵ دقیقه حتی باهم حرف نزدیم هیچی هیچی او ...

میدونی چرا گفتم شما حرف بزنین 

واسه اینکه به هر حال ممکنه داداشت یکم بد اخلاقی کنه چیزی بگه بابات بیشتر ناراحت میشه ، اگه شما صمیمی بودی باهاش خوب بود  اینطور اگه حرفی میزد تو جوری به بابات انتقال میدادی که حداقل ناراحت تر نشه 

بلد نیست انگار، یه سری از آقایون توجه‌شون کمه ،

اره بی منظور اینجوری رفتار میکنن باباتم مستقیم نگه شما یا بابات بهش محبت کنین بگو بزار یه روزم ما ببینیمت از وقتی رفتی اصلا نمیبینیمت دلمون تنگ شد و اینا قربون صدقش برین ابراز دلتنگی کنین بفهمه که خانوادشم مشتاقشن باید وقت بزاره

آره اگه استارتر خودش با داداشش صحبت کنه که عالی میشه

میترسم حرفی بزنم و بشم خواهر شوهر 😐🤦🏻‍♀️

و برادرم اصلا نه گفتن بلد نیست 

یعنی بارها خودش از سربازی اومده خسته میخاسته بخوابه ولی چون اون گفته روش نشده بگه نه

میترسم حرفی بزنم و بشم خواهر شوهر 😐🤦🏻‍♀️و برادرم اصلا نه گفتن بلد نیست یعنی بارها خودش از سربازی ...

نه عزیزم چیزی که به حق هست اشکالی نداره گفتنش ، تازه با عروستون که قرار نیست صحبت کنی با داداشت قاره صحبت کنی 

بازم هر جور خودت صلاح میدونی❤️