2777
2789

بیاین آرومم کنین یک ماه دیگه بیشتر نمونده شبا کابوس میبینم از اتاق عمل امپول بی حسی ازینکه بی حس نشم و شکممو ببرن ( مسخرس ولی همش میاد تو ذهنم) بعد ریکاوری دردای عمیق ماساژ شکمممم پاره شده😭😭😭سوند از اولین بار پایین اومدن از تخت از یبوست شقاق سینه خیلی آشفته ام خیلی😔وسواسم داره دیگه نور علی نور از پتو بالشت توالت بیمارستان نفرت دارم چندشم میاد از توالت فرنگی همینطور، زایمان دوممه سر اولی تو بیمازستان دولتی شکنجه شدم حتی ی مسکن بهم ندادن 😭شیاف دادن اونم نزاشتم همراه بزاره برام روم نمیشد ، و اینکه همش فکر میکنم چطور میتونم از پس دوتا بچه بربیام استرس دارم خیلی 😔بچه اولمم کوچیک نیس ۸ سالشه ولی بازم خیلی کارارو کامل بلد نیس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانوم گل مبارکت باشه، این فکرها قسمتیش طبیعی هست اغلب از این نوع افکار و استرس‌ها داریم و داشتیم 

شما میتونی قبل از اتاق عمل بگی که حتما پمپ درد میخواهی، تو این ویزیتهای هفتگی که میری پیش دکترت تا قبل از عمل بهش بگو خانم دکتر من پمپ درد می‌خوام و قبل از اتاق عمل هم باید بگی چون متخصص بیهوشی تو اتاق عمل پمپ درد رو وصل می‌کنه که برای کنترل درد بعد از عمل خیلی مفیده 

درمورد وسواس و اینجور چیزها هم که خب خودت باید تصمیم بگیری بگذاریش کنار

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بااسترس و فکروخیال فقط این پروسه رو واسه خودت تلخ میکنی ی روزه سخت نگیر.

بچه ی اول بعد دنیا اومدن دومی خیلی مستقل تر میشه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
ممنونم عزیز دلمشنیدم عوارض داره پمپ درد

از عوارضش اطلاع کاملی ندارم ولی خیلی از دکترها الان برای مامانهای سزارینی پمپ درد میگذارن احتمالا عوارض مهمی نداره 

خواهر منم برا سزارینش پمپ درد داشت الحمدلله کمتر اذیت شد

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.