2777
2789

من یکی از ترسام اینه ازدواج کنم بخوام برم خونه مامانم اینا باید اجازه بگیرم چون دوستم که تازه ازدواج کرده از شوهرش اجازه میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجازه نه فقط اطلاع میدم ک دارم میرم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

خودم‌مجردم اما مامانم نه اصلا هر تایمی بخواد میتونیم بریم بیرون بالاخره اعتماد چیز قشنگیه

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

قبل ازدواج حتما در این موارد سنگاتو وا کن و بگو چی میخوای.من از اجازه گذشته نمیذاره برم با هزار دعوا و مکافات میبره 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

مجردم ولی دلیلی نمیبینم اجازه بگیرم

باید ب هم اطلاع بدیم فقط

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻