2777
2789

خیلی خسته ام واقعا کم آوردم اولی که دنیا اومد وزنش کم بود گفتن کمکی شیرخشک بده جون بگیره بعد سرماخورد گفتن شیرخشک بیشتر بدین جون بگیره خودممم مریض بودم حال نداشتم شیرخشک بدم دروغ چرا شیرخشک برام راحت‌تر بود چون کسی بیدارم نمیکردم شیر بدم و من میخوابیدم 

ولی الان که سینه رو نمیگیره دلم تنگ میشه برای لحظه هایی که بهم میچسبید و همش بهم لبخند میزد😭😭😭نمیدونم باید چیکار کنم من یه مامان اولی بی تجربه بودم که خیلی اشتباه کردم 

فکر کردم شیرخشک بخوره تپل میشه

ولی آلات هر شیرخشکی یه مشکلی براش داره و هنوز شیرخشکی پیدا نکردن که بهش بسازه 

اپتامیل میدم صورت و بدنش میریزه بیرون و خشک میشه

نان میدم مدفوعش سبز میشه 

دیگه راهی ندارم که شیر خودم و بخوره؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بده شیرخودتو بخوربدوش لاقل بده بخوره نخورد عذاب وجدان نداشته باش شیرخشک گیگوز سبک ترین شیرخشک بگیربخربده نوش جان کن دوتا بچه هامو اون شیردادم بدون مشکلی دکترنوشته بود من بیماربودم

وقتی تو مواقع مریضی میگن شیرخشک بده یعنی شیرخشک قوی تر و بهتر از شیر مادرهپس یه شیر خشک خوب که بهش ب ...

گفتن شیر مادر بهتره امنی بادی داره ولی چون منم مریض بودم مریضی بهش منتقل می‌شد ندادم 

بعد به خاطر سرماخوردگی داشت وزن کم میکرد گفتیم شیرخشک بدیم وزن بگیره