2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فضای باز دوست دارم

دوست دارم جشن عقدم کنار دریا یا توی جنگل یه جای سرسبز و بکر و خوشگل باشه

با عقد آریایی

و چیدمان و گل آرایی خیلی خوشگل و خاص

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

انشالله همینطور ک میخوای برات رقم بخوره❤️

قربونت عزیزم انشالله

ب پارتنرم میگم عقد آریایی کنیم میخواد اذیتم کنه میگه نههه فقط حاج محمود باید بیاد😂😂😂میگه عقد کل فامیل و خانواده مارو حاج محمود خونده

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

قربونت عزیزم انشاللهب پارتنرم میگم عقد آریایی کنیم میخواد اذیتم کنه میگه نههه فقط حاج محمود باید بیا ...

آخی😊من خودم فقط عقد محضری داشتم 

عقد آریایی هم دوس داشتم ولی چون فامیلای بی‌کلاسی داریم ترجیح دادم نگیرم و البته هزینش هم بود

آخی😊من خودم فقط عقد محضری داشتم عقد آریایی هم دوس داشتم ولی چون فامیلای بی‌کلاسی داریم ترجیح دادم ن ...

فامیلا واقعا تاثیر دارن😂

من خودم حس میکنم وسطش پسرخاله هام اذیتم کنن خندم بگیره‌

تو چشای عشقم نگاه کنم کرم میریزه نمیتونم حرف بزنم از خنده

ولی همینا برات خاطره میشن

درسته

ولی خب خیلی مونده تا اون موقع کی زندس کی مرده

فضای باز حس بهتری داره به نظرم 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.