2777
2789
عنوان

ایا از عمل بینی بعدا پشیمون میشیم

119 بازدید | 14 پست

بینیم بد نیست خوبم نیست معمولیه 

میدونم اگه عمل کنم خیلی خوشگل میشه اما انقدر تعداد زیادی دارن میرن عمل میکنن که میگم نکنه چند سال دیگه از مد بره و اینی که الان دارم مد شه 

نظرتون چیه بکنم یا نه

فک نکنم بینی بزرگ دیگ مد بشه .. ینی میشه ؟

شاید عمل خز شه ولی بینی بزرگ مد نمیشه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بینی بزرگ که هیچوقت طرفدار نداره.. ولی به بعضی چهره ها میاد و با عمل کردن تناسب صورتشون بهم میخوره

مثلِ ؟

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
اتفاقا نه تنها بینی بزرگ‌ مد نمیشه بلکه اینجوری که دارن پیش می‌رن شاید در آینده کلا بینی رو بردارن ی ...

اخه جدیدا یه سری سلبریتیا مثل هیلی بیبر و اینا که دماغاشون غوز داره خیلی جدیدن دارن عکس میزارن ازش و ظاهرا یه متدیم اومده که با ژل غوز میزنن رو ببینی حالا اینکه مد شه یا نه رو نمیدونم 

عمل کردن که به مد نیس برای رفع ایراد و نقصه

چرا بنظرم مد بوده واسه من 

مثلا من تا همین جندسال پیش فکر میکنم بینیم هیچ ایرادی نداره خیلیم خوبه 

ولی الان که همه دوستام عمل کردن تو جمعشون حس میکنم بینیم قشنگ نیست تو اینستا اینام که میای که اصن یه وضع دیگس

چرا بنظرم مد بوده واسه من مثلا من تا همین جندسال پیش فکر میکنم بینیم هیچ ایرادی نداره خیلیم خوبه ولی ...

اینا دیگ‌ چشم هم چشمیه

من بینی عمل کردم دیدم هر کی عمل میکنه بعدش میره ژل لب میزنه که لبش بره بالا ولی من این کارو نکردم چون نیاز نبود هر چیزی اگه واجب باشه باید انجام داد