2777
2789
عنوان

چرا خواهر شوهرا حسودن و دشمن جسارت نشه یعنی مال من

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا همینا تادیروز قبل از دواجه داداششون مث صگو‌گربه بودنا باهم حالا داداش دوست شدن بخدا .... من خو ...

افرین دقیقا منکه خواهرش همه جوره از بچگی حقش خورده بود حتی جای انگشت هاش رو صورت شوهرمه که کنده پوست صورتش میگه پدر شوهرمم خوشش نمیومده ازاین خواهره الان خودشو همچی اویزون شوهرم کرده بود 😒

افرین دقیقا منکه خواهرش همه جوره از بچگی حقش خورده بود حتی جای انگشت هاش رو صورت شوهرمه که کنده پوست ...

عب ندارع واکنشت عالی بوده ک بجای همسرت نوشتی ممنون . هرچی کمتر بدونن ک حرصی میشی و بیشتر بی‌خیالی  

حرصشون بیشتر میشه 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

خدا ازشون نگذره من یک سال ازدواج کردم واقعا شوهر و بچه هم داره انگار شوهر من وظیفشه براش خرج کن آرزو به دل موندم  یه چیز ی برا خواهر شوهرم بگیره اون تعارف بزنه پولشو بده علاوه بر این که محبت می خواد انگار خرجشم بایدشوهر من بده 

خدا همه خواهرشوهرای حسود و بدجنس رو از رو زمین برداره که چندماهه از دستش آسایش ندارم تیک عصبی گرفتم دیگه تا مرز طلاق رفتم

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

خدا ازشون نگذره من یک سال ازدواج کردم واقعا شوهر و بچه هم داره انگار شوهر من وظیفشه براش خرج کن آرزو ...

وای چقدر رو اعصابه بیشعور شوهرت نخره براش پیام بده بگو به ماچه مگه پول مفت داریم

وای مال توام دیونس بخدا قیدش بزنید خودت و شوهرت

ما کلا باهاش در ارتباط نیستیم اصلا ولی خونه مادرشوهرم که همدیگرو میبینیم با چشاش ممو میخوره حتی به هم سلامم نمیکنیم

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

ما کلا باهاش در ارتباط نیستیم اصلا ولی خونه مادرشوهرم که همدیگرو میبینیم با چشاش ممو میخوره حتی به ه ...

والا اینا دیونن مال منم یچی پاچه گیری بود شوهر کرده جرعت نمیکنه حرف بزنه ولی یک هفته تنها خونه مادر شوهرم بیاد ظلم میکنه خیر ندیده