2777
2789
عنوان

چرا خواهر شوهرا حسودن و دشمن جسارت نشه یعنی مال من

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما نباید کاری کنی اوضاع بدتر میشهاین مرد هست که بلد نیست ، مدیریت روابط نداره ، کنترل شرایط رو نمی ...

والا منم یبار شوهرم خواب بود خواستم دهنش ببندم برااستوریش نوشتم ممنون دیگه از رو رفت اخه رو مخه

ی سلفی از شوهرت با گوشی ش بفرس براش و بگو هیچ کس مثل من نمیشه برات خواهر عزیزم فک نکنی شوهرت مردیه ...

والا درست نیست من ادم حسودی نیستم ولی ول نمیکنه دیگه مارو

نه نگرفته ولی مارو تاطلاق بردن دوماه مارو ازهم جدا کردن حسودا

اخه چون گفتی بچه داره 

ولی اینا خواهر نیستن ویرانگرن اه بدم میاد یکی بخاد بزور خودشو قالب کسی کنه خوب مگه داداشه خودش نمیدونه خوهر داره

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
اوایل اره بعد یه دعوا اساسی کردم نشست سر جاش ولی زبون نداره بگه که مگه قراره تو بپسندی

اره بابا شوهر منم زبون نداره چون مادرش میپره بهش 

ولی دیگه بها نمیده به خواهراش چند بار استوریشون ندید از طرف شوهرم خشک و سرد نوشتم ممنون دیگه نزاشتن

اره بابا شوهر منم زبون نداره چون مادرش میپره بهش ولی دیگه بها نمیده به خواهراش چند بار استوریشون ندی ...

نه این خیلی تحویل می گیره اینا رو 

فکر کن‌محل من و بچه م نمیدن 

ولی این اینا رو تحویل می گیره

اتفاقا درسته گاهی لازمه ی نفر تلنگر بخوره بشین با همسرت صحیت کن بگو اسن بچه بازیا رو جمع می‌کنی یا ج ...

عزیزم دوبار سرد جواب استوری خواهرش دادم😁کشید کنار

حالا همینا تادیروز قبل از دواجه داداششون مث صگو‌گربه بودنا  باهم حالا داداش دوست شدن بخدا .... من خودم خواهر شوهرم هیچوقت نخواستم رفتاری کنم ک زنداداشم حس کنه منه خواهرشوهر کاسه داغ تر از اشم واس هرچیزی توی زندگیشون.

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼