2777
2789

سلام دوستان لطفا نظر بدین من شوهرم اول های عقد استوری پرفایل عاشقانه برام میزاشت  این خواهرش حسودیش شد 

یه پست گذاشت که هیچ عشقی بالاتراز عشق خواهر برادری نیست واین داستانا منم گفتم خوب حالا خواهر برادرن اولشه حسود میشن  بیخیال حساس شدن داداششون منو گرفته الان دوساله از عقدم میگذره  

هی میخوان خودشون رو بکنن تو چشم من هی اون خواهر شوهرم عکس اون خواهرشوهرم و خودش میفرسته برا شوهرم که یادت باشه هیچکی ما نمیشه برات

واین داستانا واقعا تعجب میکنم آدم چقدر میتونه عقده ایی باشه😑تازه شوهر و بچهم دارع ولی همش دنبال داستان میگرده هی تاکیدهم میکنن که هیچکی ما نمیشه برات واین حرفا والا من خدمو تو چشم کسی نمیکنم اینا عقده دارن بعدم شوهرم تو عقد اومده شهر من بدترن

کمک کنید چیکار کنم باهاشون😒

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا قسم من زن داداشم ماه هست ما از اون ماه تر هیچ کدوم نه ب هم حسودی میکنیم نه ب کار هم کار داریم خیلی خانم و خوش برخورده حسابی عاشق هم هستن ما هم افتخار میکنیم ب این عشق خدا شاهده قسم در صورتی ک پزشک هست توی جمع خانواده ما  اما خاکی خاکی 

نمیگم همه خانواده شوهرا ولی اونایی ک این تفکرات رو دارن بیشتر به دلیل حس مالکیت روی پسر اینا همون خانواده هان ک فکر میکنن پسر بیارن دنیا رو تصاحب میکنن و انتظار دارن عروس خاروخفیف باشه مثل قدیم با عکسش ک مواجه میشن دشمنی میکنن با عروس و زورشون ب پسر نرسه حتی با پسر 

شما نباید کاری کنی اوضاع بدتر میشه

این مرد هست که بلد نیست ، مدیریت روابط نداره  ، کنترل شرایط رو نمیدونه

مرد باید بلد باشه از وقوع هر حسادتی جلوگیری کنه ، از زبونش استفاده کنه همه رو بنده و برده ی خودش کنه نه اینکه دشمن بتراشه و انواع حس ها رو بیدار کنه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اگه شوهرت قبلا طلاق گرفته شک نکن همینا باعثش شدن والا ماهم خواهر شوهریم چه بشه تا داداشم ببینم

نه نگرفته ولی مارو تاطلاق بردن دوماه مارو ازهم جدا کردن حسودا