2777
2789

ما ی همسایه داریم دختره طلاق گرفته بود خیلی خاستگار داشت اخراش-خسته شده بود میخاست با یک مرد ک دوتا بچه داشت ازدواج کنه که گفتن مرد معتاده دیگ نرفت الان با یک اقایی ازدواج کرده خدایش خیلی خوبه 

من بختم بسته شد بعد طلاقم انقدی ک الان خواستگار دارم تو مجردیم نداشتم ولی نمیدونم چرا نمیشه میان میر ...

این حرفا رو باور نکن روزانه قر آن بخون تا اگر چیزی هست باطل بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بختم بسته شد بعد طلاقم انقدی ک الان خواستگار دارم تو مجردیم نداشتم ولی نمیدونم چرا نمیشه میان میر ...

به یه بنده خدایی گفتم حرز امام جواد ببند به بازوت گفت اعتقاد ندارم.

میگن برای دفع طلسم و دعا خوبه. روی پوست آهو.

بیرون میری؟؟من خودم همه اش بیرون بودم.خیلی خواستگار داشتم.البته خواستگار ها ۹۰ درصدشون مسخره بودن😄

من همش بیرونم شاغلم تو. پست بانک کارمیکنم دیگع حساب کن چقد نفرمیره میاد

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

این حرفا رو باور نکن روزانه قر آن بخون تا اگر چیزی هست باطل بشه

بخدا تا چندروز یاسین میخوندم هی ولی یهو اونم ول کردم من ناامید شدم ازخدا این بده

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

به یه بنده خدایی گفتم حرز امام جواد ببند به بازوت گفت اعتقاد ندارم.میگن برای دفع طلسم و دعا خوبه. رو ...

باید بگیرم از جایی 

ولی بازم میگم ولش کن بزار بختم بسته باشه مگه ازاولی چه خیری دیدم

پس عالیه.احتمالن یکم اخمو هستییا جدی

اتفاقا خیلی خوش خنده وخوش برخوردم ظاهرمم خوبه تیپمم خوبه حتی چهرم کوچیکتراز سنم میزنه یعنی کسی باورش نمیشه ۳۲ هستم

ولی ازاونجایی ک شوهرسابق دیوثم توکار دعانوشتن بود برام دعانوشته هی میگن اعتقاد نداشته باش الکیه ولی باز فکرم همش درگیره

اتفاقا خیلی خوش خنده وخوش برخوردم ظاهرمم خوبه تیپمم خوبه حتی چهرم کوچیکتراز سنم میزنه یعنی کسی باورش ...

خواهر گلم ذهنت رو الکی ب این چیزها مشغول نکنه.حتی اگرم دعا گرفته بدیمن اش ب خودش در نهایت برمیگرده.

دور دعا نرید

اصلن

خواهر گلم ذهنت رو الکی ب این چیزها مشغول نکنه.حتی اگرم دعا گرفته بدیمن اش ب خودش در نهایت برمیگرده.د ...

اره منم هی خودمو قانع میکنم 

انشاالله برگرده ب خودش انرژیه منفیش

من ۳۴ سالگی طلاق گرفتم.۳۶ سالگی ازدواج کردم‌الانم ۴۱ سالمه

بچه هم داشتی از ازدواج اولت