2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیپسنده خواهرامو میپسنده

| مشاهده متن کامل بحث + 4056 بازدید | 133 پست
عزیزم باید یا تغییر کنی یا با امثال خودت ازدواج کنی. زن دوست بابام اینجوری بود همه طردش کردن دختر عم ...

چجور تغییر کرد؟

خب دیگه چی میگفتم رفتنی با همه سلام و احوالپرسی کردم 

هرکی هرچی پرسید جولب دادم 

بعد شام و..‌ کلی تشکر کردم

موقع برگشت هم خداحافظی کردم 

بنده خدا همون فکر شو بلند نوشته نگفته من فرشته ام اونا بدن به دل من نشست طرز بیانش

😂😂حداقل با خودش روراسته

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا خانومای ترک از ترک بودنشون خجالتی میکشن برام سواله، اخه چن نفر دیگم اینجا گفتن بخاطر لهجه اذیت م ...

نه کی گفته, با افتخار ترکم , خیییلی جاهام ترکی صحبت میکنم , کسی از ترک بودنش خجالت نمیکشه, مگه با ریشه و اصالتش مشکل داشته باشه

روزای خوب منم میاد
چجور تغییر کرد؟خب دیگه چی میگفتم رفتنی با همه سلام و احوالپرسی کردم هرکی هرچی پرسید جولب دادم بعد شا ...

تو و خواهرات هر چقدر هم بد باشن مقصر نیستیددد

مقصر شوهرته مرد پرو چطور گذاشتی جرات کنه اصلا مقایسه کنه!!یا نظر بده مگه قبلش ندیده بود؟, نپسندیده بود؟ حالا که خرش از پل گذشت اینطور میگه 

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

فارسی حرف زدن با کلاسیه؟!!!

خوبه شوهرت خودش تورکه

چه عجیب رفتار میکنه

من خودم بختیاریم یعنی یجا ببینم کسی با لهجم صحبت میکنه انگار دنیارو بهم دادن

شوهرت جو زده ست خیلی به حرفاش فکر نکن

دلتنگ آواز قو🦢
خب همه بدجنسی دارن یکی کمتر یکی بیشتر بیام دروغ بگم خوبه

نه خندم گرفت بار اوله یکی اینطور میگه داستانو هم از دید خودشون فرشتن

😂😂حداقل با خودش روراسته

اره

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
استارتر اگر فقد موضوع لحجه ای هست ک داری ب هیجات حساب نکن حرف شوهرتو اینهمه ادم لحجه دارن پس نباید ...

هم لهجه هم اینکه کم حرفم و بگو بخند نکردم زیاد 

هم اینکه زیاد شیک نیستم هرچی دستم بیاد میپوشم شلخته هم نیستم

چجور تغییر کرد؟خب دیگه چی میگفتم رفتنی با همه سلام و احوالپرسی کردم هرکی هرچی پرسید جولب دادم بعد شا ...

خب بیشتر ازین کارها اگه آدم انجام بده میگن طرف مشکل داره کارها و رفتارت درست بوده چیه نکنه شوهرت میخواد با رقص بری و برقصیدن بیایی بیرون 

هم لهجه هم اینکه کم حرفم و بگو بخند نکردم زیاد هم اینکه زیاد شیک نیستم هرچی دستم بیاد میپوشم شلخته ه ...

اگه به پوششت گیر میده

بگو تو بیا بریم برام بخر

قبلنا پارتنرم از این چرتوپرتا میگفت

چن بار انداختمش تو عمل 

دیگه دهنشو بست😂

دلتنگ آواز قو🦢

برای شوهرت زبون بریز ، لوند باش ، خودتو نشون بده ، زیاد مطالعه کن و از اخبار مختلف بشنو که حرف برای گفتن داشته باشی ، موقع حرف زدن با دیگران راحت باش ، خودت شروع کننده صحبت باش

اینا توقعاتیه که پدرم همیشه از مادرم داشته و من دیدم که مامانم تو مودش نیست ، این اشتباهه رو ما هم تاثیر گذاشت که البته زیاد جنگیدیم تا چیزها بفهمیم و تغییر کنیم گرچه به قیمت گذر عمر

عجب 
هم لهجه هم اینکه کم حرفم و بگو بخند نکردم زیاد هم اینکه زیاد شیک نیستم هرچی دستم بیاد میپوشم شلخته ه ...

من تا اونجایی که شنیدم اکثر استان های تورک نشین حتی داخل ادارات هم به زبان تورکی حرف میزنن

چیزی که بینتون مرسومه رو الکی بخاطر حرف اینو اون خراب نکنید

دلتنگ آواز قو🦢
تو و خواهرات هر چقدر هم بد باشن مقصر نیستیدددمقصر شوهرته مرد پرو چطور گذاشتی جرات کنه اصلا مقایسه کن ...

خرش از پل گذشت پل را هم خراب کرد حالا نمیگه خود خرش مقصرهه دیگران را مقصر ميدونند