2777
2789
دم خدا گرم🥰بخواد برآورده کنه می‌کنه حتی اگ شب آرزوها نباشه💚

واقعا،اینقدر حالم خراب بود دیشب برای اولین بار از ته ته ته دلم ازش خواستم وشد🥺

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکنه ان شاالله فداتشم

توروخدا دعا کن ، دیگه نمیکشم ، فقط یه ارزوی خیلی کوچیکه بخدا... 

دورت بگردم خدانکنه

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

منم امشب دعا کردم یکم انگیزه گرفتم اینو گفتی من یه ارزوی خیلی ساده کردم ، خدا حتی ارزوی کوچک منو هم ...

برآورده میشه قشنگم،من یکساله همسرم بیکاره داغون شدیم منو بچم،همه جابرای کاررفت همه جا امروز خبراستخدامشو گفت بهم به خداگفتم دمت گرم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
عزیزم انقد ناامید نباش خدا حواسش بهت هست

دعام کن

خیلی ارزوی ریزیه اگه براورده شه حالم عالی میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

توروخدا دعا کن ، دیگه نمیکشم ، فقط یه ارزوی خیلی کوچیکه بخدا... دورت بگردم خدانکنه

ان شاالله حاجت روا میشی برات صلوات میفرستم خدا هواتو داره توکل کن بخودش 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
من اشتباها دیشب ارزو کردم،اما خدا برای اولین بار صدامو شنید😍امروز ارزومو برآورده کرد

چقدر عالی امیدوارم خدا آرزوهای خیر همه رو بهمین زودی برآورده کنه مساله ی منم بهمین سرعت حل کنه.

برآورده میشه قشنگم،من یکساله همسرم بیکاره داغون شدیم منو بچم،همه جابرای کاررفت همه جا امروز خبراستخد ...

خدارو شکر خوشحال شدم واقعا واسه خودتو بچت

دعام کن

خیلی ارزوی ریزیه اگه براورده شه حالم عالی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر عالی امیدوارم خدا آرزوهای خیر همه رو بهمین زودی برآورده کنه مساله ی منم بهمین سرعت حل کنه.

الهی آمین عزیزم

چشم حتما عزیزدلمانشالله حاجت رواشی💚

چشمت بی بلا فدای تو بشم نازنین

انشالله ، اگه بشم این چند روزه باید بشم ، اگه شدم میام بهت میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40