2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طرف شوهرم..مادر۴۳ساله

دلیلش چیبود مگ باوجود غربالگری وسونو بازم بچه های سندوم داون  هستن؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خیریدونه داشتیم دختر ناظم مدرسمون یوددوتا بچه داشت یدونش سالم یدونش سندرم داشت سنشم یادم نیست ولی سن ...

دلیلش چیبود مگ باوجود غربالگری وسونو بازم بچه های سندوم داون هستن؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اووو..برا خیلی سال پیشه..الان دختره فک کنم ۴۰ رو داره

الان دیگ باوجود غربال بچه سندرومی وجود نداره ن

دلیلش چیبود مگ باوجود غربالگری وسونو بازم بچه های سندوم داون هستن؟

من دلیل اونو نمیدونم

اما بچهاش فاصله سنیشون خیلییییی خیلی کم بود

شاید یکی دوسال اما اون یکیه کاملا سالم بود

یکی دیگش اینجوری بود

کاربری دست دو تا دوسته🤍
الان دیگ باوجود غربال بچه سندرومی وجود نداره ن

نمیشه گفت اصلا وجود نداره‌...الان که دیگه غربالگری اجباری نیست..  البته درزمان غربالگری اجباریم نمیشد گفت قطعا سندرم داونی بودن ..جنین های سقط شده رو که آزمایش میکردن یه درصد قابل توجهیم سالم بودن که سقط میشدن..

به نظرم باید ازامکانات وآزمایش ها استفاده کرد و درآخر راضی بود به رضای خداوند.

نمیشه گفت اصلا وجود نداره‌...الان که دیگه غربالگری اجباری نیست.. البته درزمان غربالگری اجباریم نمیش ...

اها اگ غربال نشون بده ک خوبخ