2777
2789
عنوان

Hpv دارم و باردارم

105 بازدید | 14 پست

هشت ماه که متوجه شدم hpv دارم ، ۳نوع تایپ پرخطر دارم ، بدون علائم ، خدا می‌دونه از کی تو بدنم بوده نمی‌دونستم ، اما به خاطر خیانت  شوهرم ، همش تو دعوا بودم و وقت نکردم درمان کنم ، فقط تونستم آزمایش هارو بدم الان برگشتم به زندگیم که متوجه شدم باردارم ، فکر کنم یه ماهم باشه ، خدا از سر شوهرم نگذره ، خیلی ترسیدم ، نمی‌دونم چیکار کنم ، فردا می‌خوام برم دکتر ، کسی بوده که تو بارداری اچ پی وی داشته باشه و به بچه ضرری نرسیده باشه ، تورو خدا راهنمایی کنید نمی‌دونم سقط کنم میترسم بچه بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زگیل تناسلی

اهان اصل نمیدونم چیه جدیدا مد شده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

با دکتر صحبت کنه هم برای تو خطر ناکه و هم جنین شاید لازم باشه سقط کنی و بعدش ولکسن گارداسیل بزنی چون ...

نمی‌دونم چیکار کنم ، توی تاپیک ها خوندم که اگه سزارین بشه به بچه انتقال نمیشه ، اما نمیتونم ریسک کنم ، واسه زگیل تناسلی مجوز نمیدن برای سقط

نمی‌دونم چیکار کنم ، توی تاپیک ها خوندم که اگه سزارین بشه به بچه انتقال نمیشه ، اما نمیتونم ریسک کنم ...

زگیل با hpv فرق داره عزیزم hpv چطور بگم یه جور ایدز که تو مراحل اولیه و قابل درمانه معمولا 

نمی‌دونم چیکار کنم ، توی تاپیک ها خوندم که اگه سزارین بشه به بچه انتقال نمیشه ، اما نمیتونم ریسک کنم ...

با متخصص مشورت کن اونا خیلی بهتر از مردم داخل سایت میتونن بهت کمک کنه و بهترین راه حل رو بدن