2777
2789

حداقل دوهفته مونده به موعدم سینه هام سنگین و دردناک شدن نفخ شکم دارم سرگیجه دارم.. آیا میتونه علایم بارداری باشن؟

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقدام داشتی ؟

آره گلم 

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
باید صبر کنین یک هفته از پریودتون بگذره عزیزم بعد بی بی چک و بتا بدین

سه ماهه اقدامم ولی این ماه اینطوری شدم 

نمیشه از لان گفت حداقل یه هفته از پریود باید بگذره بی بی چک بزنین

یعنی اینا علایمش نیست 

خوب شاید بارداری

انشاالله عزیزم ♥️ 

یعنی اینا علایمش نیست

ببین قشنگم هفته های حاملگی از اخرین پریود محاسبه میشن شما باید از موعد پریودت بگذره تا متوجه بشی 

اخه مثلا سینه سفت شدن برای بعضیا تو پریودم اتفاق میوفته

میتونی بی بی چک بزنی صبح ناشتا بزن حتما

ولی میگن ۷ روز بعد دیرکرد پریود🫂

امیدوارم اگر اقدام کردی و منتظری دامنت سبز بشه🫂❤️

ببین قشنگم هفته های حاملگی از اخرین پریود محاسبه میشن شما باید از موعد پریودت بگذره تا متوجه بشی اخه ...

مرسی گلم ♥️ 

مرسی گلم ♥️

خواهش میکنم عزیزم

علائمش شبیه خود پریود هست

زیر دلت ممکنه درد بگیره 

حالت تهوع صبحگاهی

بی انرژی و خسته شدن

نفس تنگی

هوس چیزای متفاوت کردن

البته فرد به فرد ‌متفاوته ولی اقاح تا صورت بگیره یکم طول میکشه مطمئنم بزودی نتیجه میگیرین❤️