2777
2789
عنوان

تعجبم میاد تو پربازدید ها میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 243 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آب بنه چیه رفیق؟😅

پسته کوهی هم میگن داخل کوه سبز میشه اوایل پاییز زمان چیدنش هست اندازه نخود که پوست سفت داره و مغز که بعضی ها به عنوان تخمه میخورن البته بلای دندونه چون پوستش سفته می‌کوبند آب ولرم بهش اضافه میکنند پوست هاشو جدا میکنند با آب لیمو یا آب انار تسلیت میکند با ترب سیاه میخورن غذای خوشمزه ای هست 

حالا اردک رو ولش گوشت شتر خوردین؟؟؟ من به شخصه نخوردم ولی یکی رو مشناسم که بیشتر از گوشت شتر استفاده ...

خیلی خوشمزه...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من بیشتر گوشت خوک‌و‌گراز دوست دارم..‌.اهو فوق العاده...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

اره من خوردم واقعا لذیذه خدایی

پس واجب شد بخورم😂😂

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

خروس رو باید مثل کله پاچه درست کنی اصلا سس اینا نزنی بعدشم با نون تیری محلی و برنج با روغن حیوانی

اتفاقا همونجوری بود 

من که خوشم نیومد شایدم عادت نداریم به خوردنش برا همینه 

و بعضی غذاها از نظر خیلیا خوشمزه نیستن 

مثلا من اولین بار سوشی خوردم از طعمش خوشم اومد یا مثلا یادمه بچه بودم مامانم میگو یا ماهی درست میکرد من خیلی دوس داشتم ولی بقیه اعضا خانواده نه 

خیلیا خوششون میاد ولی مثلا این خروسه نه