2777
2789

یادمه مصدوم شده بودن دوتا زانوهام پانسمان خونی بود فرداش بدون هیچ بهونه سرکار بودم حتی عمومم فوت کرد فردا دوباره سرکار بودم بدون یک دقیقه دیر رفتن معده دردشدید داشتم تا آخر ساعت نشستم که ساعت ۱ بشه بعد بیام خونه این ارزشی بود قائل بودم اما کارفرما به زور ۳ تومن حقوق اونم با تاخیر یادآوری بهم میداد آخر دیدم همش من دارم یادآوری میکنم بهم حقوق بدید دیگه خسته شدم دراومدم ولی چقدر ساده بودم برای کیا ارزش قائل بودم که ماهی یکبار حقوق رو فراموش میکردن بهم بدن

فردا جمعه اس ما بین دو نمازت با توجه این ایه رو بخون 

وَلَقَدْ مَكَّنَّاكُمْ فِي الْأَرْضِ وَجَعَلْنَا لَكُمْ فِيهَا مَعَايِشَ ۗ قَلِيلًا مَا تَشْكُرُونَ

و شما را در زمین جای دادیم، و در آن برای شما وسایل و ابزارزندگی قرار دادیم، ولی بسیار اندک و کم، سپاس می گزارید.

برای رزق خوبه و هم اینکه یاداوری میشه بهت این ادمها و شغل ها وسیله ی رزق هستند .. رزاق کس دیگه ای هست 

اینجوری به خودت ظلم نمیکنی 

ما در برابر خودمون مسئولیم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️