2777
2789
عنوان

آقایون داداشا

77 بازدید | 11 پست

یه سوال دارم 

چی میشه که یه آقا پسر تصمیم میگیره علاقه شو پنهون کنه و هرکاری میکنه تا طرف عشقشو نفهمه؟؟؟؟؟؟؟

یه موقع هایی که سوتی میده سریع جمعشون میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پنهان کردن علاقه توسط یک پسر می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. در اینجا به چند دلیل احتمالی اشاره می‌کنم:

ترس از رد شدن: ممکن است او از این که احساساتش پذیرفته نشود، بترسد و به همین دلیل ترجیح دهد که علاقه‌اش را مخفی کند.

عدم اطمینان به احساسات خود: شاید او هنوز مطمئن نیست که احساساتش واقعی و پایدار هستند و نمی‌خواهد قبل از اطمینان کامل، آن‌ها را ابراز کند.

نگرانی از تغییر در رابطه: او ممکن است نگران باشد که ابراز علاقه باعث تغییر در رابطه فعلی شود، به خصوص اگر رابطه دوستانه‌ای بین آن‌ها وجود داشته باشد.

فشار اجتماعی یا فرهنگی: در برخی فرهنگ‌ها یا گروه‌های اجتماعی، ممکن است ابراز احساسات به عنوان نشانه‌ای از ضعف تلقی شود و او به همین دلیل احساساتش را پنهان کند.

تجربیات گذشته: اگر او در گذشته تجربه‌های ناخوشایندی از ابراز علاقه داشته باشد، ممکن است به دلیل ترس از تکرار آن‌ها، احساساتش را مخفی کند.

هر فردی ممکن است دلایل خاص خود را برای پنهان کردن احساساتش داشته باشد و این دلایل می‌توانند پیچیده و چندلایه باشند

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌