2777
2789

دوستان من تو دوران عقدم 

از نظر مالی خیلی تخت فشاریم 

همسرم حقوق اداره کار میگیره که همش بابت قسط و بدهی می‌ره 

خرید عقدم نداشتم چون دستش خالی بود 

گفتم تو عقد یکی یکی میخرم الآنم مثل همون موقع 

روم نمیشه از بابام بگیرم از طرفی اونم ندارع 

بنده خدا شوهرم خیلی بدهکاره 

امشب خیلی حرف بهش زدم که چرا شغلتو عوض نمیکنی منم خیلی نیاز ها دارم 

دیشب جلوی دختر عموم خجالت کشیدم وقتی پرسید خریداتو ببینم 

یه کم وسیله خریده بودم ولی خب ... هیچی نبودن 

وام ازدواجی رو هم که الان نمیدن می‌ره تا بعد عید 

حالمون خیلی بده امشب 

یعنی بعد ها درست میشه  

خودمم دانشجوام نمیتونم سرکار برم 

شما هم اوایل سختی داشتید بعدش درست شده باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو برو کار پیدا کن مثلا تو بوتیک کار کن فروشندگی و اینا 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

به بابات بگو اگه میتونه یکم دستتون بگیره 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

منم تو شرایط توام 🥺هرچی داشتم دادم بهش دیگه صفر مطلق شدم🥺خیلی بدهی داریم هرچی درمیاد میره بربدهی ازاینورم تو فشارم از طرف خانواده چراعروسی نمیکنید 🙂نه پول خونه داریم ن جشن ن ماشین

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

مامان و بابای منم اوایل شرایط شون خیلی بد بوده ولی بعدا بهتر شده