2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آقا پنجاه سالشه بچه هام بزرگ۱۵و۲۰

بنظرم با ایشون ازدواج کن بچهام بزرگن ولی قبلش باهاشون صحبت کن ببین راضی ب ازدواج هستن یا نه 

فقط قبل ازدواج حتما با اقا مشاوره برو 

عزیزم توکه ازدواج اولته قبول نکن.من خودم مطلقه بودم با مردی که همسرش فوت کرده ازدواج کردم دوتا دختر ...

ممنون از نظرتون

وقتی خواستگار مناسب تو این سن نداشته باشی مجبوری به این مواردی فکر کنی

درسته ...خدا پدر و مادرت رو برات حفظ کنه عزیزم،در هر صورت همیشه هم باعث طلاق ها مردها نیستن، مثلا مر ...

بله عزیزم گفتم که شامل همه نمیشه 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
سن ۳۶لیسانسمحل زندگی اینجا نمیتونم بگم

شهر روستا مستاجر مالک و... رو گفتم

چنتا بچه داره اقا چندسالست بچها چندسالشونه قراره با پدرشون زندگی کنن؟

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اگه مورد شما مطلقه باشه خیلی شرایط پیچیده میشه من خودم کلی خواستگار داشتم ولی همه مطلقه .میترسیدم تا ...

درسته منم این دومین خواستگار که مطلقه هست 

مجرد یکی بود اعتیاد داشت یکیشم بیکار بود