هیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2306 عنوان اگه یکی از امتحانای مدرسه دی ماه رو ندیدم چی میشه 88 بازدید | 16 پست صفر میذارن یا جاش خالیه تو کارنامه؟ تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی... 1403/10/14 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
razz86 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 1381 ازت دوباره میگیرن فک کنم مدرسه ما اینجوری بود زندگی زیباست....💚
آنارام__ عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 605 غیبت در امتحان صفر رد میشه مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋. درخواست دوستی ممنوع ⛔ تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️
niloo_980 عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 5944 اگه غیب کنی به منزله صفره.و اگرر غیبتت موجه باشه احتمالاً امتحان بگیرن ازت بعداً. دائم الخسته.
ی_دختره عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 702 من دهم یکی رو ندادم چون فکر کرده بودم تعطیله فک کنم نمره خردادماه برام گذاشتن چند روز پیش هم یکی دیگه رو ندادم ( دوازدهمم ) دهمم دولتی بود امسال غیرانتفاعی نمیدونم فرقی میکنه یا نه ولی بدید گواهی داشته باشی تا یکم باهات راه بیان
_bahar_98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 8292 دوباره میگیرن.قبلا واسه ما حتی از کسایی که امتحان رو بد هم دادن دوباره امتحان میگرفتن مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
ی_دختره عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 702 دوباره میگیرن.قبلا واسه ما حتی از کسایی که امتحان رو بد هم دادن دوباره امتحان میگرفتن چه خوب ندیده بودم اینجوری تاحالا😐
آنارام__ عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 605 دوباره میگیرن.قبلا واسه ما حتی از کسایی که امتحان رو بد هم دادن دوباره امتحان میگرفتن چه مدرسه خوبی دارین من مشاور ارشد یه مدرسه خصوصی هستم ، با اینکه تعداد بچه ها کمه ولی غیبت کنن صفر رد میکنیم مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋. درخواست دوستی ممنوع ⛔ تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️
ی_دختره عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 702 چه مدرسه خوبی دارین من مشاور ارشد یه مدرسه خصوصی هستم ، با اینکه تعداد بچه ها کمه ولی غیبت کنن صفر ر ... حتی اگه گواهی پزشک همون روز داشته باشه؟!
ی_دختره عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 702 چه مدرسه خوبی دارین من مشاور ارشد یه مدرسه خصوصی هستم ، با اینکه تعداد بچه ها کمه ولی غیبت کنن صفر ر ... میشه تاپیک آخرمو ببینید؟🥲
آنارام__ عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 605 حتی اگه گواهی پزشک همون روز داشته باشه؟! دیگه کلک گواهی پزشکی قدیمی شده مدیریت آموزشگاه قبول نمیکنه... اگه دانش آموز درسخونی باشه و غیبت هاش کم باشه باز میشه گذشت کرد مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋. درخواست دوستی ممنوع ⛔ تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️
آنارام__ عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 605 میشه تاپیک آخرمو ببینید؟🥲 باشه عزیزم مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋. درخواست دوستی ممنوع ⛔ تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️
_bahar_98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 8292 چه مدرسه خوبی دارین من مشاور ارشد یه مدرسه خصوصی هستم ، با اینکه تعداد بچه ها کمه ولی غیبت کنن صفر ر ... واسه چند سال قبل هستش الان که دوتا بچه دارم .ولی اره خیلی خوب بودن مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
_bahar_98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 8292 چه خوب ندیده بودم اینجوری تاحالا😐 واسه چندین سال قبل هستش الان رو نمیدونم مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫