2777
2789

صفر میذارن یا جاش خالیه تو کارنامه؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غیبت در امتحان صفر رد میشه 

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 

من دهم یکی رو ندادم چون فکر کرده بودم تعطیله فک کنم نمره خردادماه برام گذاشتن 

چند روز پیش هم یکی دیگه رو ندادم ( دوازدهمم ) 

دهمم دولتی بود امسال غیرانتفاعی نمیدونم فرقی میکنه یا نه 

ولی بدید گواهی داشته باشی تا یکم باهات راه بیان 

دوباره میگیرن.

قبلا واسه ما حتی از کسایی که امتحان رو بد هم دادن دوباره امتحان میگرفتن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
دوباره میگیرن.قبلا واسه ما حتی از کسایی که امتحان رو بد هم دادن دوباره امتحان میگرفتن

چه مدرسه خوبی دارین 

من مشاور ارشد یه مدرسه خصوصی هستم ، با اینکه تعداد بچه ها کمه ولی غیبت کنن صفر رد میکنیم 

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 
حتی اگه گواهی پزشک همون روز داشته باشه؟!

دیگه کلک گواهی پزشکی قدیمی شده 

مدیریت آموزشگاه قبول نمیکنه... 

اگه دانش آموز درس‌خونی باشه و غیبت هاش کم باشه باز میشه گذشت کرد 

میشه تاپیک آخرمو ببینید؟🥲

باشه عزیزم 

چه مدرسه خوبی دارین من مشاور ارشد یه مدرسه خصوصی هستم ، با اینکه تعداد بچه ها کمه ولی غیبت کنن صفر ر ...

واسه چند سال قبل هستش الان که دوتا بچه دارم .ولی اره خیلی خوب بودن 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
چه خوب ندیده بودم اینجوری تاحالا😐

واسه چندین سال قبل هستش الان رو نمیدونم