2777
2789

جدیدا همینه من کلا کاربرای قدیمی رو‌نمیبینم 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

سایت رونق نداره 

تعداد کاربران کم شده 

آدمهایی که موندن عده زیادشون دروغگو هستند آدمهای معتبر کمتر اینجان ...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکثرا نوجوان هستند اگه سوال خانومانه داشته باشی یا درد و دل و مشورت بخوای در مورد زندگی یهو می بینی ...

وای من ۱۶ سالمه

نام کاربریتون رو حفظ میکنم تو تاپیکتون نظر ندم💪😂

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

اکثرا نوجوان هستند اگه سوال خانومانه داشته باشی یا درد و دل و مشورت بخوای در مورد زندگی یهو می بینی ...

سلام عزیزم التماس دعا

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
وای من ۱۶ سالمهنام کاربریتون رو حفظ میکنم تو تاپیکتون نظر ندم💪😂

عزیزم ناراحت نشو مطمینا شما نمیتونی در مورد مسایل بارداری و مواردی که بین زن و شوهر خانواده هست راهنمایی کنی 

دیدم ی وقتایی نوجوان های چیزای عجیبی گفتن از نداشتن تجربه اما استارتر رو تخت تاثیر قرار دادن و الکی هم ناراحت و تهییج شده

عزیزم ناراحت نشو مطمینا شما نمیتونی در مورد مسایل بارداری و مواردی که بین زن و شوهر خانواده هست راهن ...

نه عزیز من هرگز موضوعاتی که درموردشون اطلاعی ندارم زو بیان نمیکنم اگرم بگم نظرات خیلی مخربی نیستن و حتما ذکر میکنم که هیچ تجربه ای ندارم و روشم غیر علمی و از روی بی تجربگی هست❤️

نه عزیز من هرگز موضوعاتی که درموردشون اطلاعی ندارم زو بیان نمیکنم اگرم بگم نظرات خیلی مخربی نیستن و ...

آفرین تو متوجه این موضوع هستی ولی متاسفانه افرادی نه 

ی چیز دیگه هم اینکه سایت بر مبنای مسائل زنان و بارداری و این چیزا بارگذاری شده ولی انگار سمت و سو عوض شده اینقدر سنین پایین شده ۱۴ ساله هستن که من و افراد قدیمی  مدتی تمایل نداشتیم بیام سایت چون هیچ راهنمایی در موارد اصلی که نیازه نمیشه تاپیک ها شده همه دروغ و سرکاری و حجم زیادی برای سنین پایین که ای کاش ی بستر دیگه ای برای نوجوان ها بود اونجا راحت فعالیت میکردن 

آفرین تو متوجه این موضوع هستی ولی متاسفانه افرادی نه ی چیز دیگه هم اینکه سایت بر مبنای مسائل زنان و ...

بله درسته البته سن رسمی سایت بالای ۱۵ سال هست اما الان فضای خوبی نداره